В разгара на сезона разкриха ново нарушение по Черноморието. Любители

...
В разгара на сезона разкриха ново нарушение по Черноморието. Любители
Коментари Харесай

Ново нарушение по Черноморието! Любители на екстремното си устройват нощни гонки на плажа

 В разгара на сезона разкриха ново нарушаване по Черноморието. Любители на ATV-та си устройват нощни гонки на плажа. Зрителка на Нова е снимала следите от такова развлечение. Подаването на сигнали обаче, плаши хората, тъй като информацията, че се оплакват, доближава до самите извършители. Случаят е отпреди няколко дни.  

Плажуващи на линията на " Корал " снимали джет в рискова непосредственост до къпещите се. Подали сигнал на телефон 112.

" Заплашваха ги със разпра. Влязоха в спор и незабавно подадоха сигнала на 112,както си е по легален ред ", споделя спасителят Наско Лечев.

Изненадата пристигнала, когато самият извършител с джета се върнал да търси пояснения от хората, подали сигнала.

" Тоест от 112 са му дали данните на спасителя. Той му е споделил, че му знае адреса и с какво се занимава татко му,което е скандално. 112, която би трябвало да оказва помощ на жителите в тази ситуация дава информация против тях,когато се оплакват от нередности ", изяснява музикантът Васил Гюров.

От Морска администрация увериха, че са изпратили екип на място, който открил нарушаване - липса на регистрация, за която притежателят на джета ще получи санкция от 50 лв.. Изтичането на информация не било от тях.

" Когато проверяваме всеки един сигнал, нашият чиновник не разкрива източника му ", споделя за Нова тв Александър Илиев от Морска администрация – Бургас.

А в районното полицейско ръководство в Царево стартират инспекция от кое място е изтекла информацията.

" Според мен това приказва за корумпираната ни страна, за пробитите служби и за нашата полиция, която ни пази ", споделя още Гюров.

Проверка стартира и за другото нарушаване - нощни гонки по плажа. Посегателството е върху предпазените дюни на " Алепу ". Подобен случай имало и на Аркутино.

" Влизането на ATV-тата е тъкмо до указателната табела, която осведоми за тази предпазена зона и за предпазените дюни и за напълно дребното останали пясъчни лилии там ", споделя Теодора Йорданова.

РИОСВ- Бургас се е самосезирал след сигнала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР