В разгара на преговорите между щабовете на Антъни Джошуа и

...
В разгара на преговорите между щабовете на Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

Джошуа рапира, а фен предлага това да е песента, с която да излезе в мача с Кобрата

В разгара на договарянията сред щабовете на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, английската боксова звезда събдна една своя детска фантазия. Ей Джей сподели, че може да забавлява публиката освен на кръга, откакто се качи на сцената Garade Nation в Лондон и рапира с групата So Solid Crew. Въпреки натоварения си график, Ей Джей откри време за разформироване и хвана микрофона, с цел да реди рими на песента 21 Seconds.

След като бе показан от Лиса Мафия, Джошуа зае централно място на сцената, с цел да извърши своята част. Феновете в публиката и VIP гостите явно бяха впечатлени от осъществяването му, тъй като “задръстиха” с мнения “Туитър” профила на Garage Nation.

Някои даже дадоха предложение това да е песента, на която Джошуа да излезе на кръга в идващия си мач. А различен добави: “Имам възприятието, че е бил рапър в предходния си живот.”

Turn up the bassline. I got 21 seconds to chat this rhyme in time pic.twitter.com/OFnna4CuHF
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) February 9, 2020 30-годишният Антъни Джошуа се приготвя за пердах с Кубрат Пулев, който е кандидат за купата му на IBF. Британецът желае да зарадва сънародниците си и упорства дуелът да е във Англия, само че Пулев избира да е на неутрална територия.

“Виждам, че доста се притесняваш да се биеш надалеч от вкъщи и си безусловно прав да бъдеш обезпокоен, хаха! Но бъди сигурен, в случай че е належащо, аз съм подготвен да дойда в Лондон и да те пребия пред личните ти почитатели! Дотогава кажете на господин Хърн да не изпреварва събитията, към момента нямаме договорка “, написа Кобрата в послание към Джошуа преди дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР