В разгара на празничния сезон хората опитват празнична кухня отляво

...
В разгара на празничния сезон хората опитват празнична кухня отляво
Коментари Харесай

„Опитах лудо пържено коледно опаковане от моето чипи – издуха чорапите ми“

В разгара на празничния сезон хората пробват празнична кухня отляво надясно и в центъра – от опаковки от йоркширски пудинг до празнични бургери във вериги като KFC.

Но последното място, където евентуално бихте очаквали да намерите празнично предложение, е в локалния чипи, тъй че когато репортерът на Belfast Live Джеймс Мартин Маккарти се насочи към това покрай него, той се зарадва да види, че оферират пържен коледен чипс Wrap. Може да не е здравословно, само че извинението „ Коледа е “ сигурно може да се употребява още няколко седмици и когато той се пъхна в обвивката от Moody's Plaice в Бангор, той беше учуден.

Джеймс сподели, че е „ разчувствуван “ да направи поръчката си, споделяйки, че в Moody's Plaice няма алтернатива за хранене, само че той беше повече от благополучен да „ хапне “ от комфорта на колата си. Той написа:

Обслужването в Moody's Plaice беше брилянтно и личният състав беше извънредно прелестен. Малко откакто поръчах, се втурнах назад към колата си, с цел да разопаковам това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР