В разгара на пандемията и в трудното време, което преживяваме,

...
В разгара на пандемията и в трудното време, което преживяваме,
Коментари Харесай

Млади таланти споделят мечтите си за живота след COVID-19

 В разгара на пандемията и в сложното време, което претърпяваме, център за надарени деца взема решение да се бори по един друг метод с вируса! С самодейност под наслов " Заедно за едно по-добро УТРО “ Фондация " Шанс за децата и природата на България “ и Център за млади гении показват своята вълшебна " Кутия за фантазии и стремежи “, която ще събере най-съкровените копнежи на деца и възрастни за живота след изключителното състояние.

Организаторите приканват всички да споделят какво мечтаят да създадат незабавно откакто още веднъж заживеем в свят без ковид. Те имат вяра, че всичко скоро ще бъде наред и нямат самообладание да получат, прочетат и споделят всички дребни фантазии и огромни копнежи за скорошното по–добро утро!

Изпращайте фотоси на ръчно написани бележки с фантазии и стремежи (бeз огрaничения в броя) на персонално известие на фейсбук страницата " Център за млади гении, гр. Бургас “ или като атачмънт (attachment) на [email protected] до 13.04.2020 година

Виртуалното показване на цялостната кутия ще се състои на 14.04.2020 година на фейсбук страницата на центъра. Трите най-оригинални стремежи ще бъдат отличени с почетни грамоти.

Представяме ви една дребна част от съкровените копнежи на основателите на концепцията:

" Ще прегърна мощно баба и дядо! “

" Ще се веселя на залеза над морето, заобграден от обичани хора! “

" Ще продължа да имам вяра, че чудесата се сбъдват! “

А какви са вашите? Споделете ги и дарете вяра на всички ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР