В разгара на най-горещия сезон сме и в разгара на

...
В разгара на най-горещия сезон сме и в разгара на
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

В разгара на най-горещия сезон сме и в разгара на август - месецът, който познаваме още като "любов с 6 букви ". Нека забележим какво да чака всяка зодия на сантименталния небосвод през идващите 7 дни:

Овен

Овни, тази седмица ще взимате със размах значими решения, изключително в любовта, а звездите подсказват, че е време да извършите крачка към човек, за който мислите от дълго време.

Телец

Телци, през седмицата ще се радвате на доста сантиментални мигове, някои от вас ще подхващат идната крачка във връзката си, а други ще срещнат нова обич.

Близнаци

Близнаци, предстоят ви разтърсващи любовни страсти, звездите ви поучават да оставите работните задължения встрани и да се насладите на 100 % на всичко, което ви чака в персонален проект.

Рак

Раци, ще се сблъскате с секрети от предишното през идващите дни, които ще ви дадат отговори за това какво търсите в любовта.

 мъж, жена

Лъв

Лъвове, предстоят ви промени в любовен проект, които несъмнено ще ви създадат доста по-щастливи, звездите ви поучават само да бъдете по-смели.

Дева

Деви, през идващите дни ще усетите онази непоклатимост в любовта, за която от дълго време мечтаете. Специален човек ще ви накара да летите в облаците от благополучие.

Везни

Везни, тази седмица звездите ви поучават да отделите повече време за романтика вкъщи с колегата, в сравнение с шумни купони в другарска компания, тъй като ще ви се случи нещо в действителност особено.

Скорпион

Скорпиони, следва да извършите някои промени в любовния си живот, които ще бъдат напълно в позитивна посока, тъй като има човек, който ви чака отдавна.

Стрелец

Стрелци, време е да извършите идната крачка към индивида, който желаете и звездите са безапелационни, че тази седмица е съвършена за това.

Козирог

Козирози, тази седмица ще бъдете по-емоционални и ще имате потребност от повече внимание и романтика, по тази причина посветете времето си на колегата, а в случай че сте необвързани - не отхвърляйте нито една покана за среща, тъй като ви следва незабравимо прекарване.

 мъж, жена

Водолей

Водолеи, чакат ви мощни прекарвания с обичания човек, а необвързаните представители на зодията ще имат непредвидена среща, която ще реши бъдещето им в любовта.

Риби

Риби, през идващите дни е допустимо да имате диалог с половинката, това е вашият миг да споделите упованията си от него, съгласно астрологията, а необвързаните ще отдадат на горещи занимания.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР