В разгара на лятото тялото не се нуждае от толкова

...
В разгара на лятото тялото не се нуждае от толкова
Коментари Харесай

Сити сте, а килограмите си отиват! Ще се чувствате по-леки всеки ден с тази магична Салата за отслабване:

В разгара на лятото тялото не се нуждае от толкоз доста храна, колкото през зимата. През този интервал би трябвало да се храните с по-лека, само че питателна храна, която ще ви държи сити по-дълго време. Мнозина усещат понижен вкус някъде при започване на лятото, за разлика от по-ранните, по-хладни месеци.

Опитайте рецептата на Валентина за питателна салата, която ще ви засити. Можете да замените с тази салата едно от главните хранения денем. Тя е уравновесена, тъй че с изключение на зеленчуци, съдържа протеини и малко, само че задоволително мазнини.

Салатата съдържа доста витамини и растителни фибри, които няма да ви накарат да огладнеете. Зеленчуците и плодовете би трябвало да участват по-често в чинията ви през лятото.

Салатата може да се сервира и като гарнитура към месния обяд, а в случай че постоянно сте гладни вечер, това е чудесно ядене и лека вечеря. Тази салата, с изключение на здравословна, е и доста вкусна, доста посетители я обожават. Ето какво ви би трябвало, с цел да приготвите страхотната Салата за намаляване:

Продукти: 

2-3 кутии червен боб 250 г сирене фета 2 домата 2 глави лук 50 г магданоз 2 чушки 150 г пушен бекон зехтин сол черен пипер

Както оповестява Валентина, това ядене е предопределено за 4 души, само че в случай че ви остане, можете да го съхранявате в хладилника или просто да извършите по-малко.

Приготвяне: 

 артикули салата

Бобът от консервата се прецежда от течността, в която е в консервата, не би трябвало да остава вода, с цел да не е кашава салатата. Докато бобът се отцежда, в това време нарежете главите лук. Лукът не е належащо да се нарязва на ситно, задоволително е единствено на тънки половинки, които в допълнение да разделите с пръсти и да добавите малко сол.

 фасул консерва

 нарязан лук

Когато зърната се отцедят, се разпределят в огромна тава или огнеупорна форма на дъното, като основа. Отгоре се подрежда наситненият лук. Отстранете дръжките от доматите, след което ги нарежете на едри кубчета. Веднага ги наредете върху лука.

 редена салата

Чушките могат да бъдат люти или сладки, както предпочитате. Почистете ги от семките и жилките, след което ги нарежете на дребни кубчета и ги наредете върху доматите. Добавете ситно нарязан магданоз. Нарежете сиренето фета на огромни кубчета, елементарно се нарязва, след което го прибавете в купата с останалите артикули.

 редена салата

Подправете на усет със сол, черен пипер и други подправки и не забравяйте зехтина. Разбъркайте по този начин приготвената салата, като най-после прибавете бекона, който би трябвало да приготвите по следния метод: купете ситно нарязан бекон или го нарежете вкъщи.

 бекон в тава

Всяко парче се подрежда в тава, покрита с хартия за печене и се пече в авансово загрята фурна на 200 градуса за 15-20 минути, до момента в който беконът стане хрупкав. След изпичане прехвърлете частите в хартиена паница да се отцедят малко, след което като разбъркате салатата ги сложете от горната страна.

 питателна салата

 салата с бекон

Да ви е сладко!


Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР