В разгара на лятото Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ по традиция стартира

...
В разгара на лятото Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ по традиция стартира
Коментари Харесай

Тетърът на армията тръгва на лятно турне с комедии от репертоара

В разгара на лятото Театър „ БЪЛГАРСКА АРМИЯ " по традиция започва своето национално турне, с едни от най-гледаните комедийни спектакли на театралния сезон - „ АРСЕНИК И СТАРИ ДАНТЕЛИ ", НОЖИЦА-ТРЕПАЧ ", „ ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА " и „ ЧЕРНА КОМЕДИЯ ".

Още на 25-ти юни Комедийното турне на Театър „ БЪЛГАРСКА АРМИЯ " започва във ФКЦ - ВАРНА с комедията „ АРСЕНИК И СТАРИ ДАНТЕЛИ ". Историята за лелите Аби и Марта Брустър, на които напълно им хлопа дъската, ще накара феновете да се смеят с цяло гърло, до момента в който внукът им - уверен, че е Президентът Теди Рузвелт, копае трупове в мазето. Двучасов смях с чудатите членове на семейство Брустър, чака публиката в БУРГАС, ЕЛХОВО и СЛИВЕН, на 26-ти, 27-ми и 28-ми юни. В престъпната подигравка вземат участие Гергана Данданова, Радосвета Василева, Асен Кобиларов, Тигран Торосян, Милен Миланов, Веселин Ранков, Мирослав Пашов, Иван Налбантов, Луизабел Николова, Симеон Дамянов, Александър Дойнов, Йордан Алексиев и Калин Иванов.
На 1-ви и 2-ри юли в ТЪРГОВИЩЕ и КАРЛОВО звездите на театъра не престават своето лятно турне с хитовата комедия „ НОЖИЦА-ТРЕПАЧ ". Опостушително развлечение, в което публиката интензивно взе участие дружно с актьорите Ненчо Илчев, Веселин Ранков, Иван Радоев, Георги Къркеланов, Гергана Данданова, Стефания Колева и Сашо Дойнов. В полицейското следствие се разпитват шестима обвинени. Постепенно от престъпен трилър, пиесата се трансформира в изпълнена със смях и откровено развлечение комедия.
На 3ти, 4-ти и 5-ти юли към Комедийното турне в СВИЩОВ, ГАБРОВО и САПАРЕВА БАНЯ се причисляват Васил Михайлов, Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов, които „ безпощадно " ще ви разсмиват с комедията „ ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА ".
Гарантиран смях и развлечение с пословичното българско духовитост и възприятието за комизъм и на героите в едно „ огромно село ".
Летните усмивки не престават и на 8-ми и 9-ти юли, с една извънредно смешна комедия, която се разиграва... на мрачно. Да, имено ТЪМНОТО е в основната роля на „ ЧЕРНА КОМЕДИЯ ". Какво се случва когато ТЪМНОТО е СВЕТЛО, а светлината се трансформира в мрак? Публиката на РУСЕ и ПЛЕВЕН ще се посмее от сърце с актьорите Луизабел Николова, Веселин Анчев, Анастасия Ингилизова, Владислав Виолинов, Евелин Костова и Моню Монев и куп смешни обстановки към това на какво е кадърен човек, който допуска, че в тъмното никой не го вижда...

Когато всички почиват, Театър „ БЪЛГАРСКА АРМИЯ " се грижи почивката ви да е занимателна, с поредност комедийни представления из цялата страна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР