В разгара на лятото производството и строителството са двата сектора,

...
В разгара на лятото производството и строителството са двата сектора,
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

В разгара на лятото производството и строителството са двата бранша, които интензивно набират личен състав. Повечето от фирмите търсят чиновници за своите фабрики. Преобладаващата част от позициите за непрекъсната трудова претовареност.

Nestle Bulgaria AD

В Нестле, поддържаме и насърчаваме чиновниците си да се развиват допълнително от една посока, да реализират цялостния си капацитет както в професионален, по този начин и в персонален проект. Дълготрайното задоволство се реализира посредством съчетание на интелектуалния, прочувствения, персоналния и обществения аспект. Тук можете да се радвате на провокации и нови благоприятни условия, които да водят до дълготраен триумф.

Вижте свободните позиции на Nestle Bulgaria AD

BLU GLOBAL UK LIMITED

Ние сме организация за асортимент на личен състав за Англия, която дава безвъзмездни услуги за претендентите. Насочени към търсенето на най-хубавите чиновници, на които се предлага както непрекъсната, по този начин и краткотрайна трудова претовареност. Мисията ни е да осигурим най-хубавото персонално обслужване, приспособено към особеностите и условията на нашите клиенти. Помагаме на бъдещите чиновници да усъвършенстват своите познания по британски език и други умения, които ще са им нужни за постигането на интернационален триумф.

Вижте свободните позиции на BLU GLOBAL UK LIMITED

Ролпласт ЕООД

За 17 години компанията съумя да се трансформира в един от най-големите производители на порти, прозорци и щори освен в България, само че и в цяла Югоизточна Европа. На своите чиновници Ролпласт предлага работа в одобрена компания с екип от експерти, мотивиращо възнаграждение, общоприетоо работно време с друга активност през другите сезони.

Вижте свободните позиции на Ролпласт ЕООД

Палфингер Продукционстехник България ЕООД

Компанията е международен водач в производството на подемно транспортни системи и решения с 10 000 служащи на 4 континента. В България компанията има два завода, в които работят над 1000 чиновници. Към момента Палфингер търси чиновници за новата си индустриална мощ в Червен бряг. Фирмата обезпечава на своите чиновници сигурност, чудесно възнаграждение и бонуси, обществен пакет, ваучери за храна, спомагателни застраховки и предлага условия на труд по австрийски стандарт.

Вижте свободните позиции на Палфингер Продукционстехник България ЕООД

Микро Кредит АД

лицензирана небанкова финансова институция, която предлага бърза, лесна и налична финансова помощ посредством заеми и финансови услуги на самостоятелни консуматори и на дребния и междинен бизнес. Компанията концентрира своите запаси в три съществени продукта CrediHome, CrediGo и CrediTrade, които се оферират в националната й комерсиална мрежа от 60 местни офиса и над 700 кредитни консултанта. Успехът и бързото развиване на „ Микро Кредит “ АД през годините се дължат на професионализма на чиновниците, ефикасното ръководство на ресурсите и непрекъснатото предложение на нови артикули и услуги, съобразени с потребителското търсене.

Вижте свободните позиции на Микро Кредит АД

Грант Торнтон ООД

Помагаме на нашите клиенти да осъществят своите желания. Изграждаме мощни връзки с клиентите си и им предлагаме реформаторски решения, което оказва помощ на динамичните хора и организации да открият и оценят своята изгода. Сравняваме уменията на всеки претендент с условията към мечтаната позиция. За определените претенденти се организират изявленията на български и на британски език с мениджъри и ръководещия съучастник. При нас чиновниците получават многообразен опит. Работят в динамична, приятна и другарска атмосфера при отлични условия за работа, професионално образование.

Вижте свободните позиции на Грант Торнтон ООД

Полиграфснаб АД

Компанията се занимава с произвеждане на хартиени пликове и чанти с плоски дръжки, фолио. Също по този начин предлага цифров щемпел, изкупуване на отпадна хартия. Търси майстори за машини, които създават хартиени пликове, както и пакетировач. Компанията предлага трудов контракт на 8-часов работен ден.

Вижте свободните позиции на Полиграфснаб АД

Техно Акташ АД

На своите чиновници компанията предлага вътрешно образование, конкурентно заплащане, бонусна система за стимулиране, обезпечаване на база брутното заплащане, условия за професионално развиване, безвъзмездна храна, безвъзмезден превоз до работното място, обществени придобивки, забавна, предизвикателна и динамична работа, работното време е на три смени от понеделник до петък.

Вижте свободните позиции на Техно Акташ АД

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР