В разгара на лятото повечето известни българи разпускат по плажовете.

...
В разгара на лятото повечето известни българи разпускат по плажовете.
Коментари Харесай

Време е за море! Къде почиват родните звезди: Фики и Гюлджан в Испания, Люси и Ани Хоанг в Дубай, Венета Харизанова на „Градина“ и още ...

В разгара на лятото множеството известни българи разпускат по плажовете. " Телеграф ги ревизира кой къде е опънал хавлиите.

Певицата Дара и поетът Константин Трендафилов потвърдиха всички клюки към връзката си отпътуваха за Гърция.

Деян Славчев – Део е прекарал със фамилията си няколко седмици на гръцкия остров Лиманос, където водещият се е отдал на едно от обичаните си занимания – карането на сърф.

Люси Иларионов ще заведе обичаната си Ани Хоанг на отмора в Дубай. Двамата отпътуват сами, с цел да могат да се откъснат от професионалните си задължения. По-късно ще събират загар по родното Черноморие в компанията на свои другари. Засега плануваните дестинации са Свети Влас и Приморско. Накрая ще отпътуват към Видинския край, където живетя родственици на Иларионов.

Фики и бъдещата му брачна половинка Гюлджан ще почиват в Испания. Плановете им са да заминат единствено двамата.

Плеймейтката Маги Бадер ще почива по нашето море в компанията на сина си. Мисли да отскочи до Гърция или Италия, само че към момента се колебае. Вероятно ще реши в последния миг.

Алисия ще почива през август. Певицата споделя, че графикът й е много претрупан, само че ще откри време да заведе Валерко на отмора в чужбина.

Черната Златка и обичаният й Миро за поредна година избират нашето море за лятната си отмора. Те ще отмарят на Каваците.

Венета Харизанова ще се отдаде на отмора в къмпинг „ Градина “ единствено 10 дни. Тя ще пътува с мъжа си и сина им през август, с цел да избягат от жегите в столицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР