В разгара на лятото, на 10.08.2018г, Термален аквапарк Персенк съвместно

...
В разгара на лятото, на 10.08.2018г, Термален аквапарк Персенк съвместно
Коментари Харесай

Ето как отбелязаха празника на Минералната вода в Термален аквапарк Персенк - Девин!

В разгара на лятото, на 10.08.2018г, Термален аквапарк Персенк взаимно с Община Девин събра поданици и посетители на града, с цел да отбележат празника на гр. Девин и минералната вода.

Събитието се състоя с поддръжката на газирана вода Михалково, Девин ЕАД, бутик за бижута с диаманти „ The world of Diamonds “ и козметична компания „ Роза Импекс “.

Богата стратегия, доста изненади и награди за участниците белязаха тазгодишното празненство, което се организира обичайно всеки август в китния родопски град.

Гостите на мероприятието имаха опция да се насладят на невероятните изпънения на огромната българска звезда Тони Димитрова, която изпя едни от най - огромните си шлагери.

Публиката се възхити на хубостта на претендентките в състезанието Мис Девин и Мис Персенк 2018, на който хубавиците се показаха в три кръга. Титлата Мис Персенк сграбчи Габриела Чонина, а нейни подгластнички станаха Мария Попова и Полина Дишкова. С купата Мис Девин се окичи Велина Тулева. Газирана вода Михалково също излъчиха своя любимка в лицето на Стела Гечева. За спечелилите бяха планувани парични и предметни награди. В състава на журито беше президентът на Visages Model Group Евгения Калканджиева, която с интерес наблюдаваше представянето на хубавиците. Сред оценяващите бяха също втората подгласничка на Мис България Габриела Топалова, формалният дизайнер на събитието Стоян Радичев, господин Красимир Даскалов - кмет на Община Девин, господин Димитър Дългъчев – изпълнителен дитектор на Михалково АД, господин Венцислав Чолаков - СПА Хотел и Термален аквапарк Персенк и госпожа Полина Гайдева - шеф на СПА Хотел Персенк 5*.

За най - положителните плувци бе проведен шампионат по плуване с доста награди, а за дребните другари на град Девин и Термален аквапарк Персенк се организира Детска вечер на талнтите, в която взеха присъединяване деца от 3 до 12 години, които показаха свои осъществявания по атрактивен и забавен метод и завадяха сърцата на публиката.

Град Девин целогодишно предлага на туристи от България и чужбина чудесни благоприятни условия за планински туризъм, пълноцена отмора и водолечение и всичко това съчетано с живописна природа и чист въздух.

От откриването си през лятото на 2017 година, Термлен аквапарк Персенк се трансформира с изключение на в обичано място за почивка на дребни и огромни и като желано място за горещи всемирски събития и срещи на доста попуярни лица от родния шоу бизнес.

Комплесът разполага с шест басейна с миерална вода, водни пързалки и атракциони, плажни заведения и изтънчен ресторант, подобаващ за осъществяване на фамилни и корпоративни мероприятия. Красива панорама се разкрива от модерните беседки в градината на ресторанта, където гостите имат опция да подготвят сами вскусно барбекю върху скари, направени по неповторима технология. За децата домкините от Термален акапарк Персенк са обезпечили блъскащи лодки, водни топки, въртележки и акумулаторни колички. Детският ъгъл в ресторант - градина Модър разполага с аниматори, които да забавляват малчуганите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР