В разгара на лятото един от най-гледаните и обсъждани сериали

...
В разгара на лятото един от най-гледаните и обсъждани сериали
Коментари Харесай

Двойничка на Пенелопе Круз в сериал по NOVA

В разгара на лятото един от най-гледаните и обсъждани сериали в Турция с бурни страсти и непредвидени обрати. Истинска двойничка на холивудската звезда Пенелопе Круз ще влезе в ролята на Пепеляшка, с цел да се бори за сърцето на обичания и феновете от понеделник, 23 юли всеки работен ден в 9.30 ч. с двоен епизод по NOVA.
 Сезони на любовта NOVA
В основната роля на екрана ще забележим красивата актриса от сръбско-турски генезис Емина Сандал . Още при започване на кариерата й, медиите не пропущат да отбележат поразителната аналогия сред нея и Пенелопе Круз. Този старт се оказва сполучлив за Емина, която също така е певица, създател на текстове и модел. Поредицата „ Сезони на любовта ” й носи триумф, като продукцията е продадена в много страни, измежду които и Иран. Била e омъжена за известния поп реализатор Мустафа Сандал от Турция, а брат й Мирсад Тюркчан е първият турски баскетболен състезател в NBА.
 Сезони на любовта NOVA
В сериала тя си партнира с артиста Толгахан Сайъшман , който е в основна мъжка роля в премиерния турски сериал по DIEMA FAMILY „ Черната перла “ и взе участие в поредицата " Сега и вечно “. Привлекателният артист сега е измежду най-популярните кино и телевизионни звезди в Турция. Освен че има сполучлива кариера и цели 15 участия във филми и сериали зад тила си, той е и притежател на премията " Най-добър модел на Турция “.-->
 Толгахан Сайъшман NOVA
„ Сезони на любовта ” показва любовта, обгърната в тайните и лъжите, сред историята на две фамилии и непреодолимите спорове посред им. На екрана турската звезда Емина Сандал ще се превъплъти в ролята на Ляле. Нейната героиня е родена в заможна фамилия от Истанбул, само че неочаквана гибел ще изправи фамилията й пред банкрут. Междувременно богатата фамилия Илгаз е на върха. Единственият наследник в нея е Чънар (Толгахан Сайъшман), а той се оправя с всичко, с което се захване. Чънар и Ляле се влюбват и вземат решение да се оженят. Въпреки разликите сред фамилиите им, те подписват брак скрито и по този начин пътищата на двете семейства се пресичат. А животът на младите остава посред им – сред събитията, разногласията и интригите.
 Сезони на любовта NOVA
Любовта идва ненадейно и завладява. Дали Чънар и Ляле в действителност са основани един за различен? Ще успее ли тяхната обич да устои на обратите или ще рухне? Не пропускайте
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР