В разгара на летния сезон трафикът по магистралите ни е

...
В разгара на летния сезон трафикът по магистралите ни е
Коментари Харесай

Карат бавно в лява лента, пишат на 16 човека! Жалби или да ги бием? ВИДЕО

В разгара на летния сезон трафикът по автомагистралите ни е извънредно претрупан. Шофьорите всеобщо нарушават разпоредбите за придвижване по пътищата.

А един проблем по отношение на напредването по скоростните пътища, с години остава неуреден. Става дума за водачите, които карат в лява лента с по-ниска скорост от плануваното за нея. За това сигнализира и търси решение земляк.

Той се надява да се сътвори просвета на шофиране, с която да не се заплашват животи.

Ето какво споделя той:

" Пускам този клип, тъй като нуждая се да ми помогнете с един доста специфичен проблем. Какво е вашето мнение, с цел да приключат тези тарикати, които карат в лявата лента по автомагистралите.

Първо желая да им кажа, че те не са огромни тарикати, а аз съм по-голям хитрец от тях. Искам да запитвам – по какъв начин да се оправим с тези, които карат в лявата лента с 90 км/ч, държат си ръката високо вдигната и си пишат с 16 индивида, и не си гледат огледалата, и не им пука.

Виждат те по някое време, че си зад тях, и си споделят „ ще чака тоя “, „ аз съм най-големия, аз съм индивида, няма какво да ме бутне, че заплашвам цялото придвижване, на цялата автомагистрала “. Какво съгласно вас би трябвало да се случи?

В лявата лента с 16 километра и началник еди кой си… хърка вътре, спи. Моля ви за вашата помощ. Помогнете ми да създадем някаква просвета на шофиране в България, тъй като ситуацията е извънредно и за жалост от ден на ден ще дават хора по малкия екран.

Да стопираме да ги бием ли, да пускаме тъжби ли, не мога да схвана. Кажете ми какво би трябвало да вършим с такива хора? "



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР