В разгара на летния сезон българи препълниха гръцките плажове. По-голямата

...
В разгара на летния сезон българи препълниха гръцките плажове. По-голямата
Коментари Харесай

Българско нашествие по гръцките плажове СНИМКИ

В разгара на летния сезон българи препълниха гръцките плажове. По-голямата част от хората са от Благоевград и района.

Нашенец е направил любопитни фотоси от плажа, запечатали по какъв начин благоевградчани се пазарят с търговец на плажа, който продава евтини рокли. Близо половин час нашенките се опитвали да смъкват до най-малко цената, която не надвишавала 10 евро. Най-накрая продавачът склони и им ги даде на алегорична сума, написа struma.com.



От няколко години насам туристи от Югозапада избират южната ни съседка пред българското черноморие. Едни от най-предпочитаните курорти са Неа Перамос, Аспровалта, Ставрос, Кавала и други. Хора от Благоевград, Сандански и Петрич всеки уикенд " палят " колите и отиват на плаж на Бяло море, даже и за един ден. Напоследък обаче гърците не ни гледат с положително око, защото не се славим като великодушни клиенти.

Масово българите се запасяват с по няколко кила домати, краставици и дини, поместени в огромни хладилни чанти, които най-нахално си взимат на плажа. Не са необичайност и тези, които избират да се варят на слънце, лежешком на горещия пясък, с цел да спестят и от шезлонг.



Важното обаче е, че това остава прикрито за приятелите и почитателите им в обществените мрежи, където, съгласно споделените снимки, всички са доста ларж и пръскат " луди " пари за всевъзможни удоволствия. Именно поради това не сме от най-предпочитаните посетители в тамошните заведения за хранене и нощни клубове, от където все по-често се случва да гонят българи.



Напоследък доста се спекулира с тематиката къде българските туристи харчат парите си и за какво избират да пълнят непознатия джоб, а не посещават родното Черноморие. Оказва се, че в действителност в Гърция те харчат доста по-малко пари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР