В разгара на летните отпуски и трафика към морето, Гърция

...
В разгара на летните отпуски и трафика към морето, Гърция
Коментари Харесай

ТОЛ система и дини затвориха 2 магистрали

В разгара на летните отпуски и трафика към морето, Гърция и Турция две автомагистрали бяха запушени. За голямо запушване по Автомагистрала „ Тракия “ в региона на Ихтиман в посока Пловдив, оповестиха водачи. Движението е единствено в едната лента.

Причината е монтирането на оборудванията за ТОЛ системата. Въпреки че АПИ даде обещание това да става не в пикови часове, водачи тръгнали към морето сигнализират, че точно в този момент се правят монтажните действия. В уеб страницата на организацията е упоменато, че на 20-ти юли, от 23 ч. до 24 ч. ще бъде спряно придвижването в двете направления от км 40 до км 44 на Автомагистрала „ Тракия “ в региона на гр. Ихтиман. За да не се затруднява трафикът денем, гласи известието на Агенция „ Пътна инфраструктура “, късно вечерта, ще се инсталира рамка, на изграждащата се електронна система за събиране на такси за прилагане на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за транспортни средства над 3,5 тона (тол). Шофьорите могат да употребяват като обходен маршрут първокласния път I-8 през Ихтиман или да изчакват на място на автомагистралата.

В същото време голямо количество дини се изсипа след злополука на автомагистрала „ Марица ” и провокира извънредно запушване. Кола се удари в камион, цялостен с дини, продукцията се разпиля на пътя, а колата се възпламени. Пострадали за благополучие няма, само че събирането на динити се оказа сериозен проблем и затрудни с часове придвижването по автомагистралата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР