В разгара на кризата със собствеността на футболния клуб Левски

...
В разгара на кризата със собствеността на футболния клуб Левски
Коментари Харесай

Делян Пеевски направи голямо дарение на Левски

В разгара на рецесията със собствеността на футболния клуб " Левски " предприемачът и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски подари половин милион лв. на тима посредством компанията си " Интръст ", която е еднолична негова благосъстоятелност.
Как от управлението на " Левски " благодариха на Пеевски, вижте в SportLive.bg.
Името на Пеевски не се свързва за първи път с отбора. По-рано тази година един от юристите му - Александър Ангелов, подари малко над 140 000 лева на " Левски ".
В предишното Ангелов бе притежател на " Левски " дружно с Иво Тонев и Николай Иванов. След това акциите минаха при Спас Русев, а по-късно в близкия до Васил Божков – Георги Попов.
На този декор министър председателят Бойко Борисов разяснява в отговор на журналистически въпрос, че властта на Делян Пеевски не се е нараснала по никакъв метод по време на ръководството му.
Той е народен представител като всички останали, уточни министър председателят.
По мотив изказванието на Божков, че Делян Пеевски дърпа конците като паяк в страната, министър председателят сподели: " Не го знам. Не желая и да ги разясня. "
В същото време хазартният необут с 11 обвинявания и действителен притежател на " Левски " Васил Божков заяви, че " на следващия ден в 8.00 часа ще направи " предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на клуба.
Още от изявлението на Божков, прочетете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР