В разгара на коронавирус пандемията, Хари, Меган и 10 месечният

...
В разгара на коронавирус пандемията, Хари, Меган и 10 месечният
Коментари Харесай

Меган успя да убеди Хари да се преместят в Калифорния

В разгара на ковид пандемията, Хари, Меган и 10 месечният им наследник Арчи напуснаха Канада и отлетяха за Лос Анджелис с частен полет. Те съумяха да изоставен краткотрайния си дом във Ванкувър и да заминат за Съединени американски щати, макар ограничаващите ограничения за пътувания сред двете прилежащи страни. Това се случва в миг, когато Съединени американски щати стана страната с най-вече инфектирани от ковид. Хари, Меган и Арчи ще бъдат под карантина в новия си американски дом. Вижте в канала " Royal News " във vbox7:

Идеята да отлетят на юг е на Меган, която от дълго време тъгува за Калифорния, където е родният ѝ град Лос Анджелис, както и огромна част от околните ѝ другари. Там живее и майка й Дория Рагланд, която е обществен служащ и инструктор по йога.

Доказателство за това, че Хари и Меган към този момент са в Лос Анджелис, са папарашките фотоси, на които се вижда по какъв начин майката на Меган разхожда двете кучета на щерка си в един от парковете на града.

Източник на The Sun съобщи, че преместването им в Съединени американски щати е било “планирано от известно време ”, откакто двойката схванала, че нещата в Канада „ няма да проработят по разнообразни аргументи ”, двамата решили да си търсят дом в региона на Лос Анджелис. Именно в Лос Анджелис е основан новият им екип от холивудски сътрудници PR-и и бизнес мениджъри, с който двамата ще работят за осъществяване на огромна част от бизнес проектите си.

Тази седмица бе доказано, че Меган e взела участие в озвучаването на документалния филм на Disneynature - „ Elephants “ („ Слонове “), който ще се излъчи на 3 април по Disney +. Продукцията наблюдава пътешествието из Африка на семейство слонове.

Бившата телевизионна актриса, прочула се с ролята си в сериала " Костюмари ", не бе взела участие в сходни планове, откогато стартира връзката си с принц Хари.
В началото на януари Меган и Хари оповестиха желанието си да работят за своята финансова самостоятелност.

На 31 март те публично ще се разделят със статута си на старши членове на кралската фамилия. Двойката към този момент няма да може да употребява купите си, както и названието Sussex Royal като своя марка.

В кралското семейство одобриха новината за преместването на Хари и Меган със смесени усеща, изключително откакто се разбра, че бащата на Хари – 71-годишният принц Чарлз, е с позитивен тест за ковид.

Според Daily Mail Хари е имал подтик да се върне в кралството, с цел да е покрай татко си в този миг. Меган обаче е съумяла да го разубеди с довода, че така и така няма по какъв начин да помогне на татко си в тази обстановка, твърди английският таблоид. Хари обаче е в подготвеност при нужда да се върне в кралския двор, с цел да застане отпред с брат си в изключителната обстановка.

В момента принц Чарлз е в доброволна изолираност в дома си в Бъркхол Шотландия, в Абърдийншър, до момента в който брачната половинка му – херцогинята на Корнуол, живее настрана от брачна половинка си в същия парцел, откакто стана ясно, че нейната проба за COVID-19 е негативна.

93-годишната кралица Елизабет II отседна в замъка Уиндзор с 98-годишния херцог на Единбург, като двойката е в положително здраве, оповестиха от Бъкингамският замък.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца са в положително здраве и прекарват времето си дружно в дома им в двореца Кенсингтън. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР