В разгара на активния есенен сезон А1 предлага на своите

...
В разгара на активния есенен сезон А1 предлага на своите
Коментари Харесай

А1 стартира продажба на смарт часовници с отстъпка от минимум 25%

В разгара на дейния есенен сезон А1 предлага на своите клиенти смарт часовници на Samsung и Huawei с най-малко 25% отстъпка* от актуалната им цена.

Потребителите могат да се възползват от понижението до 31 октомври 2019 година или до привършване на количествата, избирайки сред високотехнологични устройства с разнообразни дизайн и функционалности, съответстващи на метода им на живот.

Samsung Galaxy Watch Active 2
В офертата на А1 часовникът със моден дизайн и направа от алуминий се предлага в два размера на корпуса и разнообразни цветове. Galaxy Watch Active2 Aluminium 44mm е в сребристо и черно, а по-малкият Galaxy Watch Active2 Aluminium 40mm – в златисто розово. Моделите са надлежно с 1,4- и 1,2-инчов 360 x 360 Circular Super AMOLED екран, осигуряващ ярки цветове и заостреност на графиките и текстовете.

С отстъпката от 25% клиентите на А1 могат да купят Galaxy Watch Active 2 Aluminium 44mm за 12,50 лв. на погашение или за 232,49 лв. в брой, а Galaxy Watch Active2 Aluminium 40mm за 10,99 лв. на погашение или за 209,99 лв. в брой с проект A1 One Unlimited 5XL.

Сензорната рамка разрешава бърза и лесна навигация през приложенията на екрана, като притежателят на часовника може да синхронизира цветовете му със стила на облеклото си. Достатъчно е да си направи фотография и функционалността MyStyle ще разпознае главните нюанси в облеклото му и ще ги прелее на екрана.

Снабден с GPS за следене на придвижванията без интернет съгласуваност, Galaxy Watch Active 2 е подобаващ за хора, които водят живот на високи обороти и пътуват постоянно.

С прибавянето на плуване към автоматизирано проследяваните спортни действия, потребителите към този момент имат опция да мерят резултатите си в 7 типа тренировки и да получават препоръки за усъвършенстване в действително време. Умният часовник на Samsung мери още до над 39 спортни интензивности.

Освен че следи качеството на съня и сърдечния темп, часовникът изпраща сигнали и рекомендации за дихателни извършения, когато засече по-високи равнища на стрес.

Samsung Galaxy Watch Active
За потребителите, които търсят по-бюджетен смарт часовник, в промоцията на А1 попада и предшественикът на новия модел на Samsung - Galaxy Watch Active. Той се предлага в два цвята – сребро и златисто розово и може да бъде платен за 6,50 лв. на месец или за 97,49 лв. в брой с проект A1 One Unlimited 5XL.

Samsung Galaxy Watch BT
Функцията на персонален треньор и здравен гуру, в това число следене на до над 39 спортни занимания, сърдечен темп и предварителна защита на стрес, чудесно извършва и Samsung Galaxy Watch BT, който е с грациозен типичен дизайн, сходен на аналоговите часовници.

Той също се предлага в два размера на корпуса и разнообразни цветове – Samsung Galaxy Watch BT 46mm е в сребристо, а Samsung Galaxy Watch BT 42mm – в черно или златисто розово. Моделите са надлежно с 1,3- и 1,2-инчов 360 x 360 Super AMOLED екран, като по-големият часовник се предлага с 472mAh батерия, а по-лекият – с 270mAh.

Освен с GPS, водоустойчивият часовник разполага с вграден барометър за премерване на атмосферното налягане и надморска височина. Чрез достоверното многообразие от циферблати с резултат за дълбочина и осветеност моделът съчетава разнообразни стилове – от типичен, до очебийно състезателен.

С отстъпката от 25% клиентите на А1 могат да купят Samsung Galaxy Watch BT 46mm за 12,50 лв. на месец или за 232,49 лв. в брой, а Samsung Galaxy Watch BT 42mm – за 10,99 лв. на месец или за 209,99 лв. в брой с проект A1 One Unlimited 5XL.

Huawei Watch GT
Сред най-големите преимущества на другото предложение в офертата на А1 – Huawei Watch GT - е дългият живот на батерията. Устройството с отличаващ се динамичен дизайн е с 46mm размер на корпуса и 1,39-инчов 454 x 454 AMOLED екран.

Изработено е от керамично стъкло, неръждаема стомана и карбоново покритие и се предлага в два типичен цвята за потребителите на А1 – черно и кафяво.

Умният часовник на Huawei дава треньорски упътвания за тичане в действително време както за начинаещи, по този начин и за напреднали, и им дава противоположна връзка за успеваемостта на тренировката.

Функциите му включват премерване на сърдечния темп, както и идентифициране на проблеми със съня и рекомендации по какъв начин да бъде усъвършенстван. За постоянно пътуващите хора преимущество са и поддържаните от часовника три сателитни системи за точно позициониране - GPS, GLONASS, GALILEO.

Потребителите на A1 могат да се възползват от отстъпката, с която се предлага Huawei Watch GT, и да го купят на наличната цена от 3,99 лв. на месец или за 82,49 лв. в брой с проект A1 One Unlimited 5XL.

* Промоционалните цени на смарт часовниците в брой и на погашение се ползват при подписване на нов двугодишен абонамент за посочения тарифен проект за мобилни услуги.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР