В Районна прокуратура – Кюстендил е образувано досъдебно производство за

...
В Районна прокуратура – Кюстендил е образувано досъдебно производство за
Коментари Харесай

УЖАС! Повече от месец четирима от Кюстендил били и тормозели момиче. Принуждавали я да…

В Районна прокуратура – Кюстендил е формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения против малолетно момиче от негови връстници. За „ Фокус “ от държавното обвиняване показаха, че става въпрос за насила и причиняване на телесна щета.
Касае се за продължаващо във времето закононарушение, осъществено в интервала от 24 декември 2023 година до 29 януари 2024 година. Срещу пострадалата на три пъти е била проявена експанзия.
Момичето е било принуждавано да прави дейности срещу волята си и й били нанесени телесни повреди. По данни на медията пострадванията на момичето са в региона на лицето. Проведен е разпит на потърпевшата. Предстои осъществяване на освидетелстването й.
Разследването е открило четирима причинители на незаконните действия – малолетно и малолетни лица. С учениците се работи интензивно от всички институции, ангажирани със случая.
С оглед наредбите на Наказателния кодекс малолетните лица не са наказателноотговорни, заради което не са привлечени в качеството на обвинени. По отношение на наказателната отговорност на малолетното лице се ползват особените правила, планувани в Кодекса.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР