В Районен съд - Благоевград днес се проведе заседание по

...
В Районен съд - Благоевград днес се проведе заседание по
Коментари Харесай

Проститутка направи потресаващи разкрития за сводника Марто Дебелия и престъпния му бизнес

В Районен съд - Благоевград през днешния ден се организира съвещание по дело против известния благоевградския сводник Мартин Филипов - Дебелия, който тъкмо в 10:30 часа влезе в правосъдната зала с белезници на ръце. Делото стартира с разпит на очевидци на незаконната активност на Дебелия. На днешното дело арбитър Кристина Панкова разпита очевидците Десислава М. и Светослав Л. Първа с показанията си стартира Десислава М. от Гоце Делчев. Тя описа, че се е срещнала с Мартин Филипов преди няколко години от обща позната, като той й скъсвал телефона от звънене, с цел да я склони да одобри печеливша оферта. Когато се срещнали, Мартин и предложил да работи за него като компаньонка. Обяснил й, че ще й направи публикация в уебсайт и ще разделят хонорара 50 на 50. Тя се тормозила от публикация, поради родителите си, само че в последна сметка се съгласила. Филипов ме караше редовно да да " треса ", / да приема опиати / и биеше редовно другите негови компаньонки. Системния му апел към мене, преди да ме изпрати при следващия клиент беше " Друсай, к... во ".

На 30.05.2016 година, общата ни другарка Ина Д. се прибра от работа в Кипър и дружно с Мартин Филипов и Светослав Л. се събрахме в благоевградски хотел, където бях настанена на квартира. Взехме си кокаин и го сложихме в паница, като аз " дръпнах 2-3 линии ". Дадохме пари на Дебелия, а той ни достави опиата. На идващия ден - 01.06.2016 година в хотела пристигна полицейска инспекция и хванаха опиата. ", споделя някогашната труженичка на Мартин Дебелия, представена от struma.com.

Десислава уточни, че по време на инспекцията Филипов не бил в хотела. Прокурор Елица Калпачка попита свидетелката, какъв брой е коствал 1 грам кокаин, като отговорът бе сбит - 140 лв..

Доста раздразнителен от показанията на Десислава, Дебелия я попита дали й е давал пари, с цел да прави аборт. Десислава отговори, че не е правила аборт, а е имала женски здравословни проблеми и Марто й дължал 2000 лв. от общия им " бизнес ". Адвокатът Георгиев, който пази подсъдимия, се поинтересува дали свидетелката е взимала опиати и преди да пристигна на работа в Благоевград. Десислава изясни, че в никакъв случай преди да се запознае с Филипов не е употребявала каквито и да било наркотични субстанции.

Втори показания даде Светослав Л. от Сандански. Той изясни, че познава Дебелия от роднините му в Сандански, а с другата свидетелка се срещнали в благоевградска дискотека. Светослав си призна, че постоянно е употребявал опиати, като в един от случаите даже колабирал от свръх доза кокаин. Той съобщи, че е виждал Марто да се дрогира дружно с Десислава, само че не я карал на мощ. По време на полицейската инспекция Светослав се намирал в стаята на Десислава.

За идващото дело юрист Георгиев изиска информация за медицински обзор на свидетелката Десислава, която да потвърди дали тя е правила аборт. След несъгласие от прокурор Калпачка, арбитър Панкова отхвърли настояването, като го дефинира за безпричинно.

Другият иск на юриста за идната дата е да бъде разпитана Вероника Н., която също е била от компаньонките на Мартин Дебелия., Вероника е студентка в ЮЗУ " Н. Рилски " и е много известна в регионалния център, само че за нея ще разкажем на идващото съвещание на съда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР