В района на украинската столица Киев руските нашественици убиха 80-годишен

...
В района на украинската столица Киев руските нашественици убиха 80-годишен
Коментари Харесай

Руски войници екзекутираха 80-годишен пенсионер в дома му

В региона на украинската столица Киев съветските нашественици убиха 80-годишен невъоръжен пенсионер, предадоха украинските медии.

В Гостомел, Киевска област, пенсионерът е бил убит на прага на личната му къща, разкри журналистът Игор Чичкан. Убитият пенсионер е прекарал по-голямата част от живота си в град Гостомел. Работил е в стъкларска фабрика. 80-годишният Николай Мамчур е бил убит от съветски бойци, тъй като отказал да им даде храна. Мъжът е екзекутиран съзнателно и безмилостно пред вратата на личната му къща на процедура без причина, просто тъй като съветските агресори можеха да го създадат.

Това е следващото военно закононарушение на съветската войска, която нахлу в Украйна на 24 февруари. Ордата на Владимир Путин избива цивилни в Украйна в своята „ специфична военна операция”, разграбва магазини и ограбва банки. Във вчерашния ден съветските бойци не съблюдаваха контрактуваното преустановяване на огъня в Мариупол, с цел да бъде евакуирано цивилното население, и продължиха да бомбардират града и покрайнините му. Руската експанзия в Украйна провокира най-бързо разразилата се бежанска рецесия в Европа след Втората международна война. Голяма част от украинските жители към този момент напуснаха страната. Неспирни са съветските офанзиви по цивилни цели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР