В района на парк Росенец от рано сутринта има масово

...
В района на парк Росенец от рано сутринта има масово
Коментари Харесай

Симпатизанти на ДПС плажуват масирано на Росенец

В региона на парк " Росенец " от рано сутринта има всеобщо скупчване на симпатизанти на Движение за права и свободи , сподели репортаж на Българска национална телевизия. Плажът е до имението, обвързвано с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Полицейски кордон разделя симпатизантите на Движение за права и свободи от хората, които се стекоха на апела за всеобщо плажуване там през днешния ден.

Масовото плажуване на политически симпатизанти е в отговор на опита на някогашния правосъден министър Христо Иванов и негови последователи, които се пробваха преди дни да плажуват там и да слагат българското знаме, само че бяха жестоко избутани от охранители на НСО, а българският трикольол бе съборен на земята от охранителите.

В отговор на тази акция в обществените мрежи бе проведено всеобщо вървене на плаж Росенец за през днешния ден, само че без политически пристрастия.

След като от НСО уклончиво обявиха, че парк Росенец не е техен обект, президентът Румен Радев в изключително изказване сподели, че там има защита на НСО и прикани да бъде свалена държавната защита от НСО на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и на депутата Делян Пеевски.

По пътищата преди парка има доста полицейски екипи, които ревизират коли и рейсове. Някои от тях се отклоняват. Има загражданеие с надпис Строителен обект.

На място е евродепутатът от Движение за права и свободи И лхан Кючук, съгласно който имало честен ангажимент за почетния ръководител на Движение за права и свободи и водача на България Ахмед Доган . Партийните туристи са с шапки на Движение за права и свободи, водени от Илхан Кючюк. По думите му има заиграване с етническия модел, който е неповторим за България.

Припомняме, Илхан Кючук бе ръководител на младежкото Движение за права и свободи от ноември 2012 година Той стана евродепутат от 2014 година и бе избран отново за представител на България в Екологичен потенциал и на вота през 2019 година

Дали да има защита или не - не е политическо решение.

Инициативата, проведена в обществените мрежи, е за 11 ч.Идеята беше по суша и по море да се придвижват хората до засипания с трошляк плаж в парка. Вчера стана ясно, че има възбрана за напредване по море в акваторията към плажа и имението, наречено Летни Сараи. По-късно спомагателната отбрана на парка бе оттеглена.
 От НСО са отдръпнали настояването за спомагателна отбрана на парк Росенец
От НСО са отдръпнали настояването за спомагателна отбрана на парк Росенец

Оттеглянето било по искане на президента

Редовите симпатизантите на Движение за права и свободи отхвърлят коментар за какво са се събрали в региона. Един от тях сподели, че са там, с цел да не се получи Катуница (преди изборите през 2011 година в Катуница хората се бяха събрали да изразят негодуванието си от безчинства на локални ромски семейства и мъж прегази с буса си 19-годишният Ангел Петров. Негов другар и връстник, очевидец на убийството, не устоя и умря дни по-късно - б.р.).

В региона нощес дойдоха рейсове с млади мъже с благоевградска и кърджалийска регистрация.Част от тях са проведени от кмета на Гърмен Феим Иса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР