В района на Бахамите, на дъното на Атлантическия океан, има

...
В района на Бахамите, на дъното на Атлантическия океан, има
Коментари Харесай

Мистерия край Бахамите! На морското дъно има пирамиди, които...

В региона на Бахамите, на дъното на Атлантическия океан, има загадъчно подводно оборудване от каменни блокове. Това са подводни пирамиди, които към момента са обгърнати в тайнственост.

Вижте загадките, които крият подводните пирамиди на Бахамите:

Пирамидите са открити инцидентно през 1968 година от американски водач. Той летял над Бахамите с персоналния си аероплан и внезапно забелязал в региона на островите Бимини и Андрос чудноват обект, който въобще не напомнял по тип близките скали.

Подводните пирамиди са направени от доста дебело стъкло или материал, сходен на стъклото. Те са на към век, съгласно изчисленията на учените, само че не е ясна технологията, по която са направени.

Около пирамидите има загадъчни кръгове, които са подредени от големи камъни. Те няма по какъв начин да бъдат повдигнати от човек.

Екип от експерти от Масачузетския университет създали фотоси от въздуха и съставили скица на разположението на обектите. Едни от оборудванията напомняли разрушени сгради, други – пирамиди, трети изглеждали като кръгове от камъни.

Много от тях считат, че точно тук би трябвало да се търси именитият потопен континент Атлантида, прецизира " Дарик ".

През 70-те години Рей Браун, който постоянно се гмуркал на Бахамите, се натъкнал на странна огледална пирамида под водата. Според описанието му в нея имало голяма кристална сфера, която била държана от две бронзови ръце. Върхът на пирамидата бил с формата на кристал. След това обаче Рей Браун не съумял да открие тайнствената пирамида, макар че се опитвал да се върне на това място.

По-дълбоко проучване на подводните обекти по този начин и не било направено, защото на това място се следят мощни подводни течения и водовъртежи. Освен това водите гъмжат от бели акули, които съставляват заплаха за индивида.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР