В район “Северен” се проведе акция в изпълнение на разпоредбите

...
В район “Северен” се проведе акция в изпълнение на разпоредбите
Коментари Харесай

Вдигат трошките в район Северен на Пловдив

В регион “Северен” се организира акция в осъществяване на наредбите на Наредбата на Община Пловдив за реда и изискванията за понижаване на замърсяването с боклуци от излезли от приложимост МПС.

Служители на районната администрация със съдействието на III районно управление (на МВР) “Полиция” - Пловдив, Оперативна програма "Паркиране и репатриране " и "Българска рециклираща компания " АД направиха обход за определяне на излезли от приложимост моторни транспортни средства (ИУМПС).

В резултат са формирани 21 констативни протокола за унищожаване на излезли от приложимост моторни транспортни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите публични паркинги, зелените площи и други.



Облепените коли с сигнален стикер са на следните адреси:

- ул. "Борба " № 1

- бул. “Дунав “ № 200

- ул. “Рогошко шосе” № 6

- бул. "България " № 8, 158

- ул. „ Стефан и Обрейко Обрейкови “ против тепавица “Рай”

- ул. „ Мануш челник “ № 9

- ул. „ Иван Драсов “ зад ресторант “Рибката”

- ул. „ Поп Манол “ № 10-12

- ул. “Петър Шилев” № 24

- ул. “Васил Левски” № 1

- ул. “Ильо Войвода” № 18А

- ул. “Победа” № 65,66,68

- ул. “Стара планина” № 16

- паркинга пред заведение за бързо хранене “Констанца”

След облепяне на МПС-тата притежателите имат 90-дневен период, в който следва да преведат колите си в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании. Вследствие на неизпълнени такива наставления следва акция по репатриране на излезлите от приложимост МПС-та.

Всеки, който желае да алармира за излезли от приложимост МПС-та на територията на регион “Северен”, може да го направи на тел: 032/901 165 – отдел “Екология и чистота” към районното кметство.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР