В ранните сутрешни часове вчера полицаи претърсили имот в селото,

...
В ранните сутрешни часове вчера полицаи претърсили имот в селото,
Коментари Харесай

Мвр Арестува Кметски Син, Вижте Само Какво Откриха В Дома Му! Снимки

В ранните утринни часове през вчерашния ден служители на реда претърсили парцел в селото, населяван от 33-годишния Адил Ахмедов. Открити са 31 банкови карти с пин-кодове, 11 персонални карти, нотариални актове на парцели, " запис на заповеди ", контракти, в това число 22 ипотечни, както и извлечения от банкови транзакции и три бележника с вписани имена на лица и разнообразни суми. Първите данни в тях били от 2013 година

Полицаите намерили още голям брой непознати предмети, движимости и документи, измежду които ключове за 27 моторни транспортни средства. В дворно място към парцела на мъжа разкрили четири мотопеда, три мотоциклета и пет моторни транспортни средства, също непозната благосъстоятелност.



В къщата на мъжа намерили и конфискувани седем портативни компютъра, 13 мобилни апарати, 19 свидетелства са регистрации за моторни транспортни средства, голям брой златни украшения, 28 920 лв. и 500 паунда, четири газови револвера и 51 патрона с друг диаметър.



Разпитани са очевидци, някои от тях пред арбитър в Окръжен съд- Шумен. 33-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. Той давал заеми против друга рента и на хора от прилежащи села. Няма данни да е оказвал физическо принуждение.

Работата по следствието на закононарушението продължава под управлението на Окръжната прокуратура в Шумен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР