В ранните часове на 24 юни враждата между частната военна

...
В ранните часове на 24 юни враждата между частната военна
Коментари Харесай

Лондон: Лоялността на руската армия е ключова за враждата с Пригожин

В ранните часове на 24 юни враждата сред частната военна група " Вагнер " на Евгений Пригожин и съветското Министерство на защитата ескалира в откровена военна борба.

Това се показва в ежедневния разбор на английското разузнаване за войната в Украйна.

През идващите часове лоялността на съветските сили за сигурност и изключително на националната армия ще бъде от основно значение за развиването на рецесията.

В интервенцията, характеризирана от Пригожин като " марш за независимост ", силите на " Вагнер " минаха от окупираната Украйна към най-малко две места в Русия.

Почти несъмнено е, че за сигурност в Ростов на Дон, в това число щаба, който управлява военните интервенции на Русия в Украйна, удостоверява английското разузнаване.

Допълнителни елементи на " Вагнер " се придвижват на север през Воренежка област, като съвсем несъмнено се Доказателства за боеве сред Вагнер и съветските сили за сигурност са извънредно лимитирани. Вероятно някои елементи на съветската войска са останали пасивни, примирявайки се с " Вагнер ".

Създалата се за броени часове военна борба съставлява най-сериозното предизвикателство пред съветската страна напоследък, акцентира английското разузнаване.
 Путин приказва за смъртна заплаха за Русия и съветския народ
Путин приказва за смъртна заплаха за Русия и съветския народ

В послание към военните и съветския народ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР