В рамките на въззивното следствие, Варненският апелативен съд е назначил

...
В рамките на въззивното следствие, Варненският апелативен съд е назначил
Коментари Харесай

Гледат жалби за смърт по непредпазливост в Апелативния съд


В рамките на въззивното разследване, Варненският апелативен съд е назначил и през днешния ден изслуша съдебно-психиатрична експертиза за положението на подсъдимия, който страда от алкохолна взаимозависимост.
Пресслужбата на съда напомня, че до нелепия случай на Кооперативния пазар в Шумен се е стигнало откакто Михайлов се намесил в спора, зародил сред потърпевшия и различен мъж. Подсъдимият блъснал Фахредин с пестник в главата. От удара потърпевшият паднал на земята, блъснал главата си в плочките и изпаднал в безсъзнание. Независимо от извършеното съответно лекуване и напъните на лекарите в МБАЛ Шумен, потърпевшият умрял в болничното заведение близо 50 дни по-късно.

Прокуратурата намира присъдата за обективна и съответна на тежестта на незаконното действие. Близките на потърпевшия мъж упорстват втората правосъдна инстанция да усили до оптималния размер от 8 години отнемане от независимост наказването на Михайлов. Подсъдимият от своя страна напомни посредством своя юрист, че потърпевшият мъж е предизвикал случая и моли въззивния съд да приложи института на условното наказание.

Варненският апелативен съд ще се произнесе с решение в открития от закона 60 дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР