В рамките на цяла една седмица от 21-ви до 28-ми

...
В рамките на цяла една седмица от 21-ви до 28-ми
Коментари Харесай

Започва безплатна танцова седмица в Пловдив СНИМКИ

В рамките на цяла една седмица от 21-ви до 28-ми февруари, дребни и огромни ще могат да се забавляват с професионалните танцьори и преподаватели на Dance Station – най-модерното място за танци. Всички искащи да посетят залите на Dance Station Plovdiv, намиращи се на четвъртия етаж в Дома на културата „ Борис Христов “, могат изцяло гратис да се включат в уроците, предлагани в учебното заведение. „ Елате да потанцувате, да погледате или просто да получите повече информация за предлаганите класове в учебното заведение “, приканват преподавателите, огромната част от които са национално известни с участията си в десетки танцови спектакли, телевизионни риалити формати и фестивали.

„ Първото посещаване във всеки друг жанр е гратис за всички нови клиенти и в края тутакси,  aко си харесате танц можете да си закупите абонаментна карта с 10% отстъпка. Имате опцията в границите на седмицата да посетите всички стилове, които предлагаме и да изберете най-подходящия за вас. Разбира се, нашите преподаватели, носители на разнообразни танцови награди ще ви оказват помощ да изберете вашия танц. Безплатното посещаване и отстъпката важат за нови клиенти и единствено в случай че се закупи в границите на седмицата на отворени порти “ описват още от Dance Station. В седемте дни от 21 до 28 февруари, искащите Възрастни ( над 16 години ) могат да посетят уроци по зумба, капоейра, латино и бални танци, хип-хоп, суинг танци, кизомба, йога, пилатес, freestyler & tabata, kangoo jumps, танци за бременни и за майки с дребни бебета в слинг или ерго-раница, водени от едни от най-хубавите преподаватели и танцьори в Пловдив.

Танцовият сезон стартира и Dance Station Plovdiv продължава дейната подготовка и на своите възпитаници - деца и младежи, които се състезават на огромните фестивални подиуми в страната и Европа. „ Ако вашето дете има предпочитание да стане част от вълшебството на танцовия свят, да придобие обща физическа просвета, умения и качества за работа в група и екип, почитание и обич към танцовото изкуство и изкуството като цяло, то можете да се включите в акцията за деца, проведена от Dance Station Plovdiv “, описа Ани Дончева, една от създателките на Центъра. Високо-квалифициран преподавателски екип ще дава насоки и препоръки на децата и техните родители през цялата седмица, ще ги ориентира в избора на танцов жанр и група, с цел да може детето да избере своя обичан и желан тип танц. В рамките на „ Седмицата на отворени порти “ от 21 до 28 февруари, първото занятие на дете, което не е посещавало залите на Dance Station, във всеки друг жанр е изцяло гратис, а всеки закупил месечна абонаментна карта в границите на седмицата получава 10% отстъпка от цента.

След като разгледате графика за възрастни и за деца http://dancestation.bg/, можете да се свържете с Танцово учебно заведение Dance Station Plovdiv на телефон 0895767072, с цел да ви ориентират коя група би била подобаваща за пробване.

 

Dance Station е танцов център, основан от Ани Дончева и Ралица Мерджанова през септември 2014 година, с поддръжката на съидейници, сътрудници и фенове на танците. Танцовото учебно заведение е общ брой от сложни услуги, способени преподаватели и качествена танцова стратегия, които целят да развият по новаторски метод танцовото изкуство в България. Намира се на четвъртия етаж в Дома на културата „ Борис Христов “ в Пловдив.

Екипът е от млади и потвърдили се експерти, придобили национална популярност с участията си в десетки танцови спектакли, риалити формати и фестивали.

Танцовото учебно заведение разполага с над 25 високо квалифицирани и опитни професионални танцьори, хореографи и преподаватели по танци  в най-различни танцови посоки измежду които: латино-американски и общоприети танци, типичен и актуален балет, джаз-балет, хип-хоп, брейк танци, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци и национални танци.

Танцовите просветителни стратегии на учебното заведение са ориентирани към деца, младежи и възрастни, като всеки жанр има характерна създадена стратегия. Програмите на танцовото учебно заведение целят да развиват естетическата танцова просвета и умения на младежите. Да обезпечава опция за богати и разнородни танцови изяви и участия и да способства за цялостното просветително, културно, обществено и професионално развиване на децата и младежите в България.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР