В рамките на традиционната си лятна стажантска програма за поредна

...
В рамките на традиционната си лятна стажантска програма за поредна
Коментари Харесай

Пощенска банка търси стажанти

В рамките на обичайна си лятна стажантска стратегия за поредна година Пощенска банка дава опция на надарени студенти и младежи с мотивация да потвърдят своите качества и да стартират професионалната си кариера в една от най-големите и водеща във връзка с нововъведенията банка на пазара.

Стажантската стратегия е част от политиката за корпоративна обществена отговорност на Пощенска банка в поддръжка на младежите към този момент повече от 11 години.

Стажът е заплатен и с дълготрайност от 1 до 3 месеца, като се организира в Централното ръководство или във финансовите центрове на Пощенска банка в страната за студенти от университети в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Благоевград, Стара Загора, Шумен и Габрово.

Програмата дава опция на студентите да натрупат на практика умения в банковата сфера посредством разширено образование и да се срещнат с продуктите и услугите на банката, предопределени за жители и компании, да вземат участие в процесите по разбор, утвърждение на заеми и осъществяване на срещи с клиенти, както и да се ориентират по отношение на своята бъдеща професионална реализация.

Желаещите да се включат в стажантската стратегия на Пощенска банка би трябвало да са сегашни студенти в икономическа компетентност или в развой на придобиване на квалификационна степен, да имат информационни и аналитични умения, както и да умеят да работят в екип. Разпределението по местоположения се прави в сходство с опциите на финансовата институция и претендентите.

Успешно завършилите стажантската стратегия получават документ за преминат стаж и могат да получат предложение да продължат професионалната си реализация в Пощенска банка. Всеки искащ може да подаде своите документи на имейл адрес: [email protected].
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР