В рамките на стартиралия Стратегически преглед на отбранителната политика ръководният

...
В рамките на стартиралия Стратегически преглед на отбранителната политика ръководният
Коментари Харесай

Проблемите на хората в отбраната бяха обсъдени на изнесено заседние в резиденция Лозенец

В рамките на стартиралия Стратегически обзор на отбранителната политика управителният състав на Министерството на защитата организира през днешния ден съвещание в резиденция " Лозенец "  със специфичен фокус върху хората в защитата, оповестиха от военното ведомство.

Стратегическият обзор на отбранителната политика на Република България се организира под общото управление на министъра на защитата в осъществяване на решение на Министерския съвет. Целта е отбранителната политика да бъде приспособена въз основата на разбор и усъвършенстване на редица основни процеси за реализиране на най-ефективното създаване и развиване на отбранителните качества на Въоръжените сили.



На съвещанието през днешния ден вниманието беше фокусирано върху съществени въпроси, свързани с привлекателността на военната специалност, набирането, мотивацията и кадровото развиване на персоналния състав. Беше посочено, че хората в защитата са главният приоритет и са най-важният фактор за сполучливото развиване на Въоръжените сили и техните отбранителни качества, по тази причина са нужни готови, психически устойчиви и стимулирани експерти, с висок морал и военен дух.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР