В рамките на работното си посещение в Лондон, председателят на

...
В рамките на работното си посещение в Лондон, председателят на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе серия от работни срещи в Лондон

В рамките на работното си посещаване в Лондон, ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов организира през днешния ден редица двустранни срещи, в това число с представители на Министерски съвет и Министерство на вътрешните работи. Цветан Цветанов е на работна аудиенция в Лондон по покана на посланика на Англия у нас Н. Пр. Ема Хопкинс.   1

В първата си среща за деня, Цветанов беседва с министъра по сигурността Бен Уолъс. Двамата разискаха настоящи тематики от бранша, свързани със Западните Балкани, киберсигурността, както и съдействието сред България и Англия след Брекзит. Цветан Цветанов и Бен Уолъс се сплотиха към мнението, че положителното съдействие сред двете страни и обмяната на положителни практики в бранша ще продължат и след напускането на Англия на Европейски Съюз.

Председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов се срещна и със заместник-директора по киберсигурност към Министерския съвет на Англия Ник Дийн. По време на срещата двамата разискаха значимостта на разнообразни аспекти на киберсигурността за националната сигурност и сигурността на жителите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР