В рамките на провеждащото се в Брюксел заседание на Съвета

...
В рамките на провеждащото се в Брюксел заседание на Съвета
Коментари Харесай

Поехме Европредседателството с каска на главата

В рамките на провеждащото се в Брюксел съвещание на Съвета “Правосъдие и вътрешни работи “ се състоя къса гала по предаването на председателството на Съвета на Европейски Съюз в частта "Вътрешни работи ".

Андрес Анвелт подари на министър Валентин Радев каска с пожеланието да е добре предпазен и да прояви мощ през идващите 6 месеца, които са извънредно значими за региона на правораздаването и вътрешните работи.

В работен проект участниците в съвещанието разискаха и въпроси, свързани с възобновяване на естественото действие на Шенгенското пространство.

В рамките на формата Валентин Радев организира къса работна среща с английския министър на вътрешните работи Амбел Руд. Двамата разискаха целите на идното българско председателство на Съвета на Европейския съюз. По време на срещата бе декларирано взаимното предпочитание и подготвеност за съблюдаване и насърчаване на високото равнище на съдействие и информативен продан в региона на вътрешните работи след Брекзит.

Работата на формата „ Правосъдие и вътрешни работи “ продължава. По време на съвещанието министър Радев ще показа и целите на Министерството на вътрешните работи, заложени в програмата на държавното управление по време на българското председателство на Европейски Съюз.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР