В рамките на Парижката седмица на модата известната дизайнерка Вивиан

...
В рамките на Парижката седмица на модата известната дизайнерка Вивиан
Коментари Харесай

Вивиан Уестууд разкри тайната на вечната си младост

В рамките на Парижката седмица на модата известната дизайнерка Вивиан Уестууд , разпространявала стиловете пънк и ню уейв, разкри тайната на безконечната си младост , твърдейки, че човек не би трябвало прекомерно постоянно да се мие, съобщи Агенция Франс Прес.

Отговаряйки на журналистически въпрос " Какво прави, с цел да наподобява толкоз млада " , 76-годишната Уестууд съобщи след представянето на сбирката на брачна половинка си и креативен шеф на нейния бранд Андреас Кронталер: " Не се мийте прекомерно постоянно " .
 
" Тя се къпе един път седмично - по тази причина е толкоз лъчезарна ", добави роденият в Австрия дизайнер, който е с 25 години по-млад от нея. " Аз самият го върша един път месечно ", се пошегува Кронталер, който Уестууд показва като най-великия дизайнер в света.
 
В новата сбирка той е останал правилен на присъщата за марката чудатост. В дефилето участваха манекенки и манекени, облекли нещо като спални чували.

Кронталер разясни, че бил във почивка във плантация в Тирол и кръстил проектирани от него рокли на намиращите се там крави. Един от тоалетите е кръстен Вивиан, на името на телето, за чието раждане помогнала брачната половинка му.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР