В рамките на няколко месеца, Северна Корея е изградила няколко

...
В рамките на няколко месеца, Северна Корея е изградила няколко
Коментари Харесай

Северна Корея е построила десетки нови ракетни площадки

В рамките на няколко месеца, Северна Корея е построила няколко десетки бетонни платформи, от които е допустимо да изстрелят междуконтинентални ракети от мобилни съоръжения, предава РИА Новости, представена от " Фокус ".
Според информацията платформите с широчина до няколко десетки метра са проектирани да трансформират точките на изстрелване на ракетите, което затруднява предварителното установяване на тяхното местонахождение.
Силите за защита и флота на Япония по-рано разположиха военни кораби с многофункционалната бойна система " Аегис " близо до крайбрежията на Северна Корея по отношение на " военните провокоации " на Пхенян.
Северна Корея организира серия проби на ракетни системи за заплов огън по-рано. На фона на неналичието на прогрес в договарянията сред Съединени американски щати и Северна Корея има опасения, че Пхенян ще се върне към тестванията на междуконтиненталните ракети.
В нощта на 30 ноември Пхенян тества междуконтиненталната балистична ракета " Хвасон-15 ".
Височината на полета й доближи 4475 км и тя доближи до отдалеченост от 950 километра. Полетът продължи 53 минути и ракетата падна в изключителната икономическа зона на Япония, на 250 километра от префектура Аомори. Тогава военни специалисти от Япония и Съединени американски щати допуснаха, че ракетата е в положение да измине дистанцията от 13 хиляди километра и да стигне до Вашингтон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР