В рамките на месец Видин ще бъде домакин на панаир,

...
В рамките на месец Видин ще бъде домакин на панаир,
Коментари Харесай

Видин ще бъде домакин на три фестивала през август

В рамките на месец Видин ще бъде хазаин на панаир, три фестивала, ретро церемониал на коли и мотосъбор , оповестяват от общината. Организатор на деянията е община Видин, а първата демонстрация е при започване на идната седмица,когато стартира деветото издание на фестивала на изкуствата " Дунавски талази ". По време на фестивала млади художници ще рисуват в алеята на крайдунавския парк, както и в парк " Владикина бахча ". Ще бъде пребоядисан парапетът на защитната дига на река Дунав, а с графити ще се изрисуват електрическите табла на две улици.

На 8 и 9 август Видин ще бъде хазаин на първото издание на Младежкия фестивал " Summer vibes festival - Vidin " - 2020 , в който гостуват музикалните звезди DARA, Pavell & Venci VencТ, Yoanna, Monty & Petya Alexa. На 22 и 23 август стартира обичайния средновековният фестивал " БъдинЪ " , в който жителите и гостите на града ще следят забавни исторически възстановки.

В културната стратегия на общината през август са планувани още провеждането на Ретро церемониал " Vintage Vehicles - Vidin " в американски жанр с коли от 50 и 60 години на XX век, обичайния народен мотосъбор, проведен от клуб " Севорозападни мотори " и откриването на 22-то издание на Видинския панаир, който ще се организира от 21 до 30 август.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР