В рамките на месец Pavell от хип-хоп дуото Pavell &

...
В рамките на месец Pavell от хип-хоп дуото Pavell &
Коментари Харесай

Павел разказва в песен за най-тежките загуби в живота, носещи гняв и разочарование

В рамките на месец Pavell от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc‘ зарадва почитателите си не с един, а с цели три плана. Първи на музикалния пазар излезе дуетът му с едно от обичаните имена на българската поп сцена – Миро („ Без предел “), а малко по-късно и „ Чудовище “ – част от саудтрака към българския филм „ Чудовища “, в който Pavell си партнира с Иво Добрев от дуото Plamen & Ivo.

Преди дни Pavell показа чисто новото си парче „ Гневен “ със специфичното присъединяване на Пламен Добрев, с който го свързва дългогодишно другарство и голям брой музикални планове.

„ Гневен “, по музика, текст и аранжимент на Павел Николов (Pavell), споделя за неочакваните и най-тежки загуби в живота, които носят след себе си отчаяние и яд.

„ Една ария, която ме връща към мемоари за тези свещи, които в никакъв случай няма да изгасиш. Щастливи, само че и мъчителни мемоари “, споделя Pavell.

Сингълът се появи с въздействащо видео, снимано в Барселона по покана на Салих Сали и Петър Танев - надарени видеографи, които работят по големи продукции на Netflix в Испания.

„ Част от дейностите във визуализацията заснехме в резерват, ситуиран на няколкостотин километра от Барселона, което направи процеса дълъг и изтощителен. Благодарности към целия екип от експерти и Пламен, който кацна непосредствено от Гърция за фотосите “, споделя Pavell.

„ Гневен “ е наличен във всички стрийминг платформи и в YouTube канала на Pavell & Venci Venc’.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР