В рамките на изпълнение на проект Дигитална Академия за приобщаване“

...
В рамките на изпълнение на проект Дигитална Академия за приобщаване“
Коментари Харесай

Покана за безплатно обучение по дигитален маркетинг

В рамките на осъществяване на план „ Дигитална Академия за приобщаване “ (Inclusive Digital Academy), финансиран от Програма Erasmus +, следва пускане на онлайн курс по цифров маркетинг.

Курсът стартира на 29 март 2023г. от 18:30 часа.

Проектът се извършва от Brand Solution (РСМ) в партньорство с  „ Алианс за районни и цивилен начинания “ (България).

Проектът цели да обезпечи опция на самотни майки, хора с физически увреждания и от уязвими групи да получат обучение по цифров маркетинг. Такова обучение може да им даде по-добри вероятности при търсене на работа или да ги поддържа да се развиват  като консултанти по цифров маркетинг на цялостен работен ден в компании или отдалечено в платформата www.bestonlineassistant.com. Тази цел ще бъде реализирана посредством създаването, в това число пилотно използване на курса по цифров маркетинг съобразени с потребностите на тези лица. След тестване курсът ще бъде наличен онлайн. Икономическите промени и дигитализацията стават все по-актуални, изключително след пандемията на КОВИД - 19, и това е изключителна опция за надграждане на познания и придобиване на цифрови умения за най-търсените сега работни места, които са и най-актуални на пазара на труда.

Имаме удоволствието да поканим всички заинтригувани лица за присъединяване в онлайн курс за придобиване на цифрови умения. Курсът ще се организира всяка сряда и четвъртък от 18:30 до 20:00 часа, в интервал 29.03.2023г. – 04.05.2023г.

Експерт - Обучител е Жюстин Томс. Жюстин е основател и началник на цифрова организация Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън и е измежду пионерите в цифровия маркетинг в България. Автор на 14 книги по цифров маркетинг. Създател и абстрактен мотор на състезанието БГ Сайт 1998 - 2015 година Създател на медийна група Аз медиа - Az-jenata.bg и Az-deteto.bg - част от портфолиото на Инвестор.бг от 2012 година В годините е работила по разнообразни планове за стотици марки, измежду които McDonalds, Shell, UniCredit Bulbank, Рош България, Сервие, Дивино и доста други.

Успешно приключилите участници ще получат документ за добити пълномощия по цифров маркетинг, а също по този начин ще имат  опция да записват личен профил в платформата за търсене и предложение на работа www.bestonlineassistant.com.

Това ще сътвори условия за работа от у дома посредством платформата, основана за разпространение на опциите, качествата и потенциала на хората с физически увреждания и/или уязвими групи.

Ако имате интерес за присъединяване в образованието, апелирам, изпратете вашата Заявка не по-късно от 24 март 2023 година на  имейл: [email protected]. Моля, включете в поръчката вашите имена, телефон и имейл противоположна връзка. На посочената от Вас е-поща ще получите линк за достъп до образованието.

Повече информация за плана, стратегия и график за образованието можете да получите и на телефон + 359 889716937
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР