В рамките на изискания фуд-фест Бакхус FISH Fest за първи

...
В рамките на изискания фуд-фест Бакхус FISH Fest за първи
Коментари Харесай

Ива Екимова се оказа фен на азиатските изкушения - slava.bg

В рамките на изискания фуд-фест Бакхус FISH Fest за първи път Маутай, България показа нови коктейли в композиция от вкусни азиатски изкушения.

„ Комбинацията на Маутай коктейлите и храната е предизвикателство за всеки кулинар. Скаридите и черупчестите блага на морето са най-балансираният избор за всеки обожател на умами усета.” – разкри тайната на гурме комбинацията от питиета и кулинарни изкушения Шеф Димо Димов и добави: „ Препоръчвам коктейлите, в които основно настоящо лице е мистериозния балсам.”

Шеф Димо Димов е прочут на феновете на изисканата кухня. Той надгражда кулинарните си умения повече от 20 години в редица страни по целия свят. В Страсбург той работи в един от най-известните заведения за хранене - “Crocodile”, който тогава е почетен с две звезди „ Мишлен “. Стилян Краев, един от създателите на Sashimi Bar, разкри тайната в приготвянето на суши и акцентира, че в компанията на Маутай най-ярко се показват усетите на азиатската кухня.

Александър Симеонов от Nomadbarman и през двата дни изненадваше посетителите на щанда с непредвидени коктейли, като по традиция най-желаният си остана Green Fire с уасаби. Новото попълнение в коктейлната Маутай сбирка е изтънчено украшение с домашно подготвен ликьор от кафе. Мнозина бяха и искащите да се включат в предизвикването, което от Маутай България оповестиха преди броени дни.

Те пробваха най-мистериозната напитка в света в чист тип и се включиха в конкуренцията за премиите - персонален урок по подготвяне на коктейли в Маутай център на бул. Витоша 164, бутилка Маутай или порцеланова ваза в духа на Китай са част от премиите. Победителите към този момент са оповестени на страницата на Маутай във Facebook. Огнената напитка на дипломацията Маутай е знак на качество и авторитет в Китай и се популяризира в над 100 страни по света, а от скоро към този момент и в България.

Високо-градусовият алкохол се създава от сорго – тип житна просвета, която устоя на засушавания и горещини, може да се отглежда в небогати почви и не съдържа глутен. Маутай е артикул трансформирал се в народен знак за Китай и е най-известната марка байджу. Течният огън е резултат от обичайно произвеждане с вековни обичаи.
Специалистите откриват над 1 200 аромата. В края на 2019-а година, на едно от последните събития на закрито бе показан и най-големият Маутай център на Балканите на бул. Витоша 164, където с изключение на Moutai Prince, Moutai Yingbin, и перлата в короната Kweichow Moutai всеки може да опита най-мистериозната напитка в света и да избере особено селектирани изящни занаятчийски артикули с високо качество, ръчна направа.

Родно издание включи най-мистериозната напитка в изискана фешън фото-сесия. Снимките са осъществени в Париж и са част от специфичен план на сп. „ Мода”. Това разкри Благовеста Креовска от S Media и описа за фотосесията, подготовката и пътуването до Париж и назад в изискванията на пандемична конюнктура.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР