В рамките на инициативата Park(ing) Day и третото издание на

...
В рамките на инициативата Park(ing) Day и третото издание на
Коментари Харесай

Нашата мисия е ти да си добрата новина

В рамките на самодейността Park(ing) Day и третото издание на „ квАРТал Фестивал”, направи изнесено студио под наслов " Ти си положителната вест ".
През целия петъчен ден наши сътрудници публицисти от редакцията спираха изцяло инцидентни минувачи в центъра на София и разговаряха с тях за добрините в живота им.

Попитахме хората кое е последното положително, което са сторили за някого, срещат ли жестове на внимание и позитивизъм в всекидневието си, и по какъв начин си показват един свят, учреден на непреходни полезности като обич, съгласие и взаимност. Чухме и записахме удивляващи истории, разкази за човещина и вяра в другия, думи на благополучие и задоволство. И ще ви ги покажем. Съвсем скоро.
Нещо повече, с цел да допринесем още за разпространението на положителното измежду нас, подарявахме написани на късметчета хрумвания за правене на добрини. И ви благодарим, че ни обещахте да ги извършите.

Десетки поданици и посетители на столицата откликнаха на самодейността ни да се спрат за минутка-две и да опишат за щастливите си мигове тук и в този момент. С усмивка. С религия, че положителното постоянно побеждава, с вяра, че в близост е цялостно с образци за това, с обич към индивида насреща, към близкия и непознатия.
Благодарим ви, че вие сте положителните вести, които всекидневно демонстрираме! Вие сте смисъла на нашата задача.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР