В рамките на финалните събития от Седмия сезон на Международната

...
В рамките на финалните събития от Седмия сезон на Международната
Коментари Харесай

Футбол за приятелство с опит да подобри рекорд на Гинес

В рамките на финалните събития от Седмия сезон на Международната детска обществена стратегия "Футбол за другарство ", сплотяваща млади спортисти от 211 страни, ще бъде изработен формален опит за възстановяване на Световен връх на Гинес.

На терена на Световното състезание на "Футбол за другарство " в Мадрид ще се организира подготовка, в която ще вземат участие хора от най-вече националности. Рекордът ще бъде маркиран от формален арбитър на Рекордите на Гинес.

По време на тренировката ще вземат участие млади футболисти, млади публицисти, млади съдии и млади треньори, които ще участват на финалните събития в Испания. Децата ще бъдат подкрепени от Глобалния дипломат на самодейността - Франц Бекенбауер.

Във финалните събития в Мадрид ще взе участие и известния илюстратор Бил Аспрей, който е и основателя на талисманите на програмата – кучето Фреди и котката Фрида. Приятелството на Фреди и Фрида символизира световната концепция на програмата.

Целта на облиците на две животни, толкоз разнообразни един от различен, които съжителстват в естетика, е да припомнят на младите участници от целия свят за равенството, взаимното почитание и насладата от обединяването. Художникът ще организира и семинар за децата в Училището на деветте полезности.

На 1 юни, на церемонията по награждаването след финала на международното състезание на самодейността, ще бъде показана и ария, която е написана особено за деветте ѝ полезности. Песента е написана от 22-годишния студент Дейвис Каньола от Уганда след визитата на делегация от страна в шестия сезон на програмата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР