В рамките на днешното заседанието на БСК е приета подадената

...
В рамките на днешното заседанието на БСК е приета подадената
Коментари Харесай

Сашо Дончев подаде оставка от БСК

В рамките на днешното съвещанието на БСК е призната подадената оставка от ръководителя на УС Сашо Дончев. ”Моят път е различен и аз се надявам да си намеря добра компания по него ”, декларира Дончев в писмо до членовета на УС.
Сашо Дончев е показал като претекст ниската успеваемост на организацията и " конформизма в държанието на БСК по отношение на обществената администрация в ущърб на ползите на бизнесмените в България и в интерес на политически назначените предприемачи. "

Като причина той показва " ниската и даже нулева успеваемост " от активността на камарата, припомняйки, че още от есента на предходната година е декларирал, че не намира смисъл за себе си и изгоди за организацията от работата си като член и ръководител на УС на БСК.

" Във връзка с уговорките, които имахме по време на българското председателство на Европейския съвет, бях помолен да изчакам с реализацията на това мое решение. Неочакваната кончина на Божидар докара до обстановка, в която аз останах единственият овластен представител на БСК, което направи невероятно да подхваща дейности в тази посока. Днес този проблем към този момент е преодолян и с цел да остана правилен на своята етична и философска система, смятам, че съм задължен неотложно да напусна БСК ", написа Дончев.

Мандатът на Дончев като като ръководител на управителния съвет на Камарата изтичаше след година. Изборът на нов ръководител на УС следва да бъде разискван на последващо съвещание на съвета.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР