В рамките на днешния и утрешния ден, до парламентарния ден

...
В рамките на днешния и утрешния ден, до парламентарния ден
Коментари Харесай

До понеделник ГЕРБ ще реши как да гласува по промените в Закона за енергетиката

„ В рамките на днешния и утрешния ден, до парламентарния ден в понеделник, ние като партия ще имаме решение какво да гласоподават по измененията в Закона за енергетиката “. Това разгласи през днешния ден министър председателят Бойко Борисов.

По мотив желаната от работодателски организации оставка на енергийния министър Теменужка Петкова, Борисов отговори: „ Поправките стават в Народното събрание, не ги прави Теменужка Петкова. Получен е имейл от Европейска комисия, който към момента не е обсъждан. Чакат ме сътрудниците да прегледам този проблем “.

„ Спорят за 45 млн. лева Едните споделят, че им се дължат, другите не. Не знам и не мога да бъда безапелационен “, сподели още Бойко Борисов.

Припомняме, че през вчерашния ден четири работодателски организации желаеха оставката на енергийния министър Теменужка Петкова с претекст, че на бизнеса няма да бъдат възобновени над 45 милиона лв., което следва да бъде направено, откакто „ Газпром “ възвърне парите на „ Булгаргаз “ поради поевтиняването на газа. От КРИБ, АИКБ, БТПП и БСК настояват, че е проявена изключителна непросветеност и неуважение на ползите на бизнеса в интервал на рецесия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР