В рамките на денонощието организмът на жената търпи промени, според

...
В рамките на денонощието организмът на жената търпи промени, според
Коментари Харесай

Секс под час, ще сработили за повече удоволствие?

В рамките на денонощието организмът на дамата търпи промени, съгласно които реагира друго на милувки и полови игрички. Не е загадка, че времето дефинира нашето либидо.
Прочетете още
Между 6 и 8 часа сутринта организмът на дамата към момента не подготвен за полови връзки. Това се дължи на мелатонина (хормона на съня), чието количество още е прекомерно високо.

От 8 до 10 часа дамата към този момент се е събудила и е подготвена за полови подвизи. През този интервал на деня хормонът на насладата, ендорфинът, към този момент е достигнал своя най-много. Което значи, че дамата елементарно се възбужда.

Между 10 и 12 часа вкусовите рецептори при дамите се изострят и те са в положение да изпитат мега наслаждение от орален секс.

Времето сред 12 и 14 часа сексуалността на дамата изобщо не е в своя пик. В този миг тя обръща внимание на всичко друго, единствено не и на тематиките, свързани със секса.

От 14 до 16 часа е времето, в което женският организъм не е квалифициран за дълготрайни милувки, само че пък е оптимално квалифициран да зачене.

От 16 до 18 часа дамите са по-податливи на галене, в сравнение с дълготрайни и дейни полови милувки.

Между 18 и 20 часа е времето, в което дамата е настроена на сантиментална вълна и е в положение да слуша дълги, сърцераздирателни самопризнания в обич.

След 22 часа равнището на мелатонина в организма на дамата внезапно се повишава. Сексуалната сензитивно понижава.

А сред 0 часа и 6 сутринта дамата се отдава на отмора.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР