В рамките на четвъртия ден от изслушванията й пред Върховния

...
В рамките на четвъртия ден от изслушванията й пред Върховния
Коментари Харесай

Амбър Хърд: Когато Джони Деп не беше на дрога, беше любящ, тъмната му страна е чудовище

В рамките на четвъртия ден от чуванията й пред Върховния съд в Лондон, Амбър Хърд даде финални показания против някогашния си брачен партньор, артиста Джони Деп, който води дело за клюка против английския таблоид " Сън ", съобщи Асошиейтед прес.

 
" What a pair! The newly-weds from Hell. The only mystery is that they didn’t arm themselves with axes and pump-action shotguns in a fight to the death outside Mann’s Chinese Theater. " on the battered lives of Johnny Depp and Amber Heard:
— Reaction (@reactionlife)

Хърд застана за четвърти пореден ден на свидетелската пейка и възобнови обвиняванията си, че е ставала жертва на принуждение от страна на Деп, когато той бил пийнал или дрогиран. А тези негови положения продължавали с дни.


 Джони Деп и Амбър Хърд Gulliver/Getty Images
" Когато Джони не беше на дрога и в трезво положение, той се демонстрираше като един превъзходен човек, великодушен и любящ. Той беше една забележителна персона в сходно положение и аз го обичах. Но неговата тъмна страна беше на едно същинско страшилище, при все че аз не губех вяра, че той въпреки всичко ще изтрезнее и ще излезе от въздействието на опиатите ", свидетелства 34-годишната някогашна половинка на холивудския екранен воин.
 Джони Деп и Амбър Хърд Gulliver/Getty Images
В предходните три дни тя го упрекна в многочислени актове на принуждение, в това число в замерянето й с бутилки, хвърляни като гранати по нея. Сред другите произшествия Хърд загатна приемане на удари с глава и гасене на угарка в седалищните й елементи. Актрисата свидетелства, че по време на брака й, постоянно се е страхувала за живота си поради непредвидимия манталитет на Деп.


 
Amber Heard arrives to finish her testimony at Johnny Depp libel trial via
— Amber Heard Italia Fans (@AmberHeardIT)

Екранният воин от " Карибски пирати " съди издателите на английския таблоид " Сън " за обява в изданието, в която той е разказан като " бияч на съпруги ".
 Джони Деп и Амбър Хърд Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР