В рамките на 60 секунди двама пловдивчани решиха да вдигнат

...
В рамките на 60 секунди двама пловдивчани решиха да вдигнат
Коментари Харесай

Тези двама пловдивчани рискуваха живота си за 10 метра и 2 минути разлика

В рамките на 60 секунди двама пловдивчани взеха решение да вдигнат равнището си на адреналин и това на водачите, като пресекат през нищото един от най-опасните булеварди в Пловдив. Почти всекидневие е пешеходци да излизат като камикадзета на „ Цариградско шосе” и „ Княгиня Мария Луиза”, а постоянно колите не съблюдават ограничаването от 60 км/ч, защото „ пътят по предразполага”, написа " Трафикнюз ".

Двамата пешеходци в действителност рискуваха живота си, с цел да спестят 10 метра до светофара и към 2 минути очакване на него. Дали е мързел или откровена нелепост, или и двете?

Често градската администрация бива упреквана, че не прави задоволително пешеходни пътеки, че не поддържа подлезите и така нататък и тъй наречените Съдейки обаче по държанието на тези двамата даже да се сложат „ зебри” и през 10 метра те ще пресичат сред двете.

Идеята да се сложат пасарелки над този бул. наподобява безсмислена, май… Как ще накараш тези двамата да се качват и слизат по стълби, в случай, че не желаят да изминат 10 метра до мястото, отредено за секване?



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР