В рамките на 2020 г., в следствие на ускореното дигитализиране

...
В рамките на 2020 г., в следствие на ускореното дигитализиране
Коментари Харесай

Клиентите на ОББ могат да търсят нов дом през мобилното банкиране

В рамките на 2020 година, в резултат на ускореното дигитализиране на съществени банкови и застрахователни процеси, ОББ показа на потребителите си редица услуги, улесняващи всекидневието им и не без значение – ограничаващи контактите им с хора и визитата на банкови и застрахователни клонове.
Последната от тях, " Намери си нов дом ", им разрешава елементарно и бързо да създадат мобилна връзка със уеб страницата за парцели през приложението. Тя ще даде информация за оптималната цена на парцела, която клиентът може да си разреши въз основа на ипотечни заеми и персонално присъединяване, както и оптималния период за погасяване на заема – критерии, авансово заложени от потребителите.
Платформата дава информация за характерности на определения микрорайон на парцела като данни за гъстотата на популацията и демографския му профил. Тя разказва какви учебни заведения, паркове, транспортни линии има в квартала, какъв брой банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни артикули, аптеки и така нататък В допълнение няколко показателя правят оценка и чистотата на въздуха.

През консуматори могат да запишат и посещаване в клон на ОББ, където ще получат и персонализиран отчет с съответни парцели, които дават отговор на заложения бюджет и търсене, допълнени с тяхната действителна пазарна цена.
 Нови функционалности усъвършенстват потребителско прекарване в ОББ Мобайл Нови функционалности усъвършенстват потребителско прекарване в ОББ Мобайл
След като преди месец Обединена българска банка (ОББ) разгласи, че през мобилното приложение ОББ Мобайл към този момент може да станеш неин клиент за...
Това е следващото надграждане на цифровизираните процеси, интегрирани в мобилната апликация. По-рано този месец измежду напълно цифровите решения, които ОББ добави в мобилното приложение, беше и едно, ориентирано към специфична публика – младежката. Програмата Full Access разрешава на, без да посещават клон.
Сред останалите функционалности на приложението остават постоянно желаните " Филтър на преводите " , която разрешава на потребителите да сортират своите преводи по сметки, както и да експортират придвижванията по своите сметки и карти в PDF формат; " Превалутиране " –даваща опция при осъществяване на преводи с превалутиране да бъде получена информация по отношение на валутния курс, таксата за превод и общата сума, както и " Бъдеща дата на заплащане " .
Функционалността дава опция на самостоятелни и бизнес клиенти да правят заплащания с бъдещата дата за необятен набор от типове преводи. За в допълнение облекчение на потребителите на мобилната апликация е внедрен и нов бутон " Какво ново в ОББ Мобайл " . Чрез тази функционалност елементарно и на едно място могат да се проследят какви са измененията в последната версия на приложението.
Всички към този момент известни и добре познати функционалности на остават измежду основните преимущества на приложението. Сред тях са опция за кандидатстване за потребителски заем до 35 000 лева напълно онлайн; онлайн разплащания в лв. и валути с пръстов отпечатък за по-голяма сигурност (или лицево разпознаване) сред свои сметки, към трети лица, към бюджета; следене на баланс и придвижвания, пречистване по лични критерии; заявяване на дебитна карта и кредитна карта; разкриване на депозит; блокиране и активиране на карти в действително време; разсрочване на покупки с кредитна карта на 3, 6, 9 и 12 вноски; вписване и гратис заплащане на битови сметки; авансово утвърден потребителски заем мОББи като непрекъсната оферта разполагаем при нужда; подписване на застраховка " Помощ при пътешестване в чужбина ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР