В рамките на 1 час той направи над 2600 коремни

...
В рамките на 1 час той направи над 2600 коремни
Коментари Харесай

Българин счупи два рекорда на „Гинес“

В рамките на 1 час той направи над 2600 коремни преси, а за внушителното време от 3 часа - цели 5500

Варненецът Станислав Златарев съумя да усъвършенства два международни върха на Гинес – за най-вече коремни преси за 1 час и за най-вече коремни преси за 3 часа. Постижението е направено на 14 май, разгласи рекордьорът, предава.

В рамките на 1 час Златарев стегна коремни мускули повече от 2600 пъти, а за внушителното време от 3 часа - цели 5500 пъти.

Досегашният връх за едночасовото предизвикателство принадлежи още веднъж на българин, който се оправя със задачата с 300 бройки по-малко.

Тричасовият връх ще бъде новозаписан в Световната книга на Гинес, като известни досега са неофициални опити на претенденти, създали към 4300 броя - с 1300 по-малко от достижението на варненския фитнес треньор.

Той показа, че по време на осъществяване на предизвикването е имало доста сложни моменти, само че волята, самодисциплината и решителността за победа са му помогнало да се оправи.

Предстои и формалното удостоверение за утвърждение и регистриране в Книгата с върховете, което се чака в края на лятото.

Станислав Златарев е личен треньор и притежател на фитнес зала. Занимава се със спорт през целия си живот и има вяра, че здравословното хранене и постоянните тренировки са ключът към дълъг и благополучен живот.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР