В ръководството на БСП не си правят илюзии, че резултатът

...
В ръководството на БСП не си правят илюзии, че резултатът
Коментари Харесай

Кристиян Вигенин: Условията за провеждане на местни избори се влошават

В управлението на Българска социалистическа партия не си вършат илюзии, че резултатът от изборите е блестяща победа, никой не е споделил, че е победа. Факт е, че ГЕРБ резервира въздействието си, въпреки и с известно оттегляне в локалната власт, само че е реалност също, че Българска социалистическа партия отвоюва ново пространство в локалната власт. Това разяснява в студиото на " Панорама " депутатът от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин.

Кристиян Вигенин, Българска социалистическа партия: Наша обща отговорност е да създадем такива условия за осъществяване на изборите, в които хората да могат да вършат същински, транспарантен, почтен, свободен избор.
Според него Корнелия Нинова се пробва да показа Българска социалистическа партия като действителна опция на ръководството. По думите му действителната опция на днешното ръководство изисква няколко детайла.
Кристиян Вигенин, Българска социалистическа партия: Първо, дейна парламентарна активност. Второ, ясни други възможности по всяка една политика, която се показва, и не по-малко значимо - на трето място - лица, които са изразителите на тази политика, на тази линия.
Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР