В ръководената от Великобритания операция, която е била проведена от

...
В ръководената от Великобритания операция, която е била проведена от
Коментари Харесай

Случва Се В Момента! Масови Арести За Най-Гнусното Престъпление!

В ръководената от Англия интервенция, която е била извършена от 17 до 23 юни т. година, са взели участие 16 страни от Европейски Съюз, в това число България, както и Исландия и Швейцария. Правоохранителните органи са били подпомагани от обществени служби, общински управляващи и неправителствени организации.

Проверени са били 125 хиляди лица и 63 800 транспортни средства и са били осъществени обиски в 1100 обекта - частни парцели, предприятия и хотели. Имало е инспекции по железопътни гари, летища и гранични пунктове. В хода на следствието са били разпознати 206 хипотетични жертви, 53 от които малолетни.

В резултат на интервенцията са задържани 34 души за трафик на хора и 36 - за похищение, трафик на деца за полова употреба и способстване за противозаконна имиграция. Същевременно е осъществена разяснителна акция в учебните заведения по какъв начин децата да се предпазят от трафикантите на хора, които след това употребяват жертвите си за милостиня, полова и комерсиална употреба.

В известието на европейската полицейска организация се споделя, че тя единствено е координирала обмена на информация сред страните и е правела разбор на събраните данни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР