В работните дни, когато не ни се носят костюми или

...
В работните дни, когато не ни се носят костюми или
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи как да носим плетената рокля по най-елегантния начин

В работните дни, когато не ни се носят костюми или дънки (при неофициалните случаи), роклите са оня грациозен вид, при който няма потребност да мислим с какво тъкмо да я съвместим. А когато температурите падат, най-комфортно ще се усещаме точно в миди или макси плетена рокля. Още повече, че в този момент има страхотни елегантни модели, които най-често са в типичен тонове като сиво, черно или бежово, което ни дава още една гаранция, че ще изглеждаме. Наскоро ви и по какъв начин самата Кейт Мидълтън носи плетена рокля.
               

По-прилепналите модели могат да се комбинират с мокасини или ботуши на ток. Тези, които се разкрояват надолу обаче е най-добре да се носят с висок ток, с цел да подчертаят силуета и елегантността на стайлинга. Добавяме и изтънчено от вълна и се получава страховит тоалет за работната седмица. Въпреки че някое дълго обемно яке, изключително от каракул, също може да бъде уместно в тази ситуация.
               

Ако роклята е малко по-свободна, може да се добави колан на талията, с цел да се подчертае силуета. Може да се включат и настоящите каубойски ботуши, с цел да се получи една по-бохемска визия, която да наподобява още по-тренди за сезона. Предимството на плетените рокли е, че те са доста подобаващи и за бременни девойки, без значение в кой месец са.
               

Но в случай че харесвате тези по-обемни модели, които припомнят на пуловери с поло яка, можете да ги носите свободно без колан и в комбиниране с по-груби боти. И в случай че още нямате такава рокля, в галерията сме ви подготвили и няколко шопинг находки.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР