В работата си с децата с проблеми в развитието д-р

...
В работата си с децата с проблеми в развитието д-р
Коментари Харесай

Изследвайте малчугана за биохимични дефицити и дисбаланси

В работата си с децата с проблеми в развиването доктор Коцева се основава на правилата на Walsh Research Institute в Съединени американски щати и неговата доктрина за биохимичните промени. При деца с аутизъм, хиперактивност, недостиг на вниманието, дислексия, диспраксия, поведенчески проблеми и хранителни разстройства постоянно има биохимични дефицити и несъответствия, а много от тях са с тежки метали в кръвта.
Паралелно с другите типове терапия е добре да се създадат кръвни проучвания за равнищата на някои витамини, минерали и други индикатори, които имат директно или непряко отношение към процесите в организма и метаболизма на невротрансмитерите. Трябва да се оцени и положението на стомашно-чревния тракт, за който в последно време се потвърди, че има директна връзка с процесите в мозъка.
Лечението, което назначава доктор Коцева, е постоянно с хранителни добавки - витамини, минерали, амино- и мастни киселини, а не с химически медикаменти. То се организира единствено след самостоятелни кръвни проучвания. Комбинирано с подобаващи физически извършения и звукостимулация на мозъка, води до обилни усъвършенствания в 70% от случаите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР